Τραϊάνα Ανανία: Ξεσήκωσε τους θαμώνες με τον χορό της, στο κέντρο που εμφανίζεται - Δείτε βίντεο

Τραϊάνα Ανανία: Ξεσήκωσε τους θαμώνες με τον χορό της, στο κέντρο που εμφανίζεται - Δείτε βίντεο

Οι viral χοροί της από το τσιφτετέλι στον Παπαδόπουλο, μέχρι το σόου της στο πανηγύρι της «ξενέρωτης Ικαρίας»

traiana_anania732
Η Τραϊάνα Ανανία είχε γίνει θέμα συζήτησης στις εκπομπές το 2018, με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και επανήλθε με νέο σχετικό απόσπασμα στα social media.

Η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram προφίλ της, ένα απόσπασμα από το σόου της στο κέντρο που εμφανίζεται. Στο κλιπ, η Τραϊάνα Ανανία βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής, με ένα αποκαλυπτικό σύνολο και ψηλοτάκουνες μπότες. 

Το τραγούδι έχει τελειώσει, αλλά η ίδια χορεύει σόλο τις τελευταίες νότες, με τους θαμώνες του μαγαζιού να την αποθεώνουν με επιφωνήματα και να την χειροκροτούν.  «Καλά Χριστούγεννα με χαμόγελα και έξω καρδιά» έγραψε, μεταξύ άλλων, στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το βίντεο



Το viral τσιφτετέλι της στο «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»
Το 2018 η Τραϊάνα Ανανία είχε γίνει το viral των ημερών, όταν ως καλεσμένη του Σπύρου Παπαδόπουλου σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι, με τον Άγγελο Διονυσίου να τραγουδά τον «Σαλονικιό».
♫ Άγγελος Διονυσίου - Ο Σαλονικιός | Τσιφτετέλι η Τραϊάνα Ανανία (Στην υγειά μας) {6/2/2016}

«Προφανώς εγώ δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως τον βλέπουν οι άλλοι. Και πιστεύω να σου απαντώ σε αυτό. Δηλαδή, εγώ δεν μπορώ να ξέρω τι εκπέμπω. Τελικά εκπέμπω κάτι το οποίο δεν ήξερα. Μετά το τσιφτετέλι δεν άφησα να συμβούν προτάσεις γιατί χάθηκα, άλλαξα τηλέφωνο, έπαθα μια υστερία, οπότε δεν άφησα να συμβεί κάτι. Η στάση μου ήταν αυτό, απέχω απ’ όλο αυτό» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της, η Τραϊάνα Ανανία.

Ο viral χορός της στην «ξενέρωτη» Ικαρία
Μερικά χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι που πέρασε, η ίδια έγινε ξανά viral για τον  χορό της και το post που έκανε για την «ξενέρωτη» Ικαρία. Μέσω Instagram, ηθοποιός εξήγησε πως σε πανηγύρι που πήγε, κανείς δεν χόρευε, αλλά αντιθέτως όλοι έτρωγαν και σχολίαζαν τους γύρω τους. Εκείνη θέλησε να κάνει τη διαφορά, φόρεσε μία μωβ μίνι φούστα, λευκό τοπ και ίδιου χρώματος τακούνια και χόρεψε μόνη της στο κέντρο της «πίστας». Ανάρτησε μάλιστα, και βίντεο με τον χορό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της εξέφρασε τα παράπονά της από εκείνη τη βραδιά.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Εδώ στην Ικαρία είναι πολύ ξενέρωτοι τελικά. Σ' όλα τα πανηγύρια γίνονται τα ίδια και τα ίδια. Κλασικό ελληνικό στάϊλ: Κουτσομπολιό, θάψιμο στον διπλανό, πίνω και τρώω σα ζώο και δε χορεύω έξαλλα να μη με πουν γκέι ή πουτ***. Κι αν φορέσεις ένα πολύχρωμο μπουφάν και σκούφο επειδή κρυώνεις, σου κάνει μπουλιγκ όλο το χωριό και σε σχολιάζουν κατάμουτρα. Είπα "χωριό" γιατί ένα χωριό είναι με γύρω γύρω θάλασσα..Πήγα σε τόσα πανηγύρια και πουθενά ο "τρελός του χωριού". Πήγα σε τόσα πανηγύρια και κανένας "για τα πανηγύρια". Και σεις οι χίπηδες μη γίνεστε τόσο ρατσιστές με αυτούς που δεν είναι χίπηδες. Γενικά ανοίξτε τον εγκέφαλο σας άπαντες… Παλεύω να κρατήσω το μπρίο μου σε αυτό το χωριό με θάλασσα φορώντας το μίνι μου και τα λευκά μου τακουνάκια. "Κολώνω να πάω να χορέψω μόνη μου ότι να ναι μεσ’τη μέση;" ρώτησα τον Γιάννη.. "Όχι, αφού είσαι τρελή"... Σας παρουσιάζω τη τρελή του χωριού».


Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που αναρτά κλιπ, με την ίδια να χορεύει. Τον Ιούλιο του 2022, βρέθηκε σε event όπου μουσική έπαιζε ο διάσημος DJ Tiesto. Η Ανανία το γλέντησε με την ψυχή της και φρόντισε να δείξει στους ακολούθους της, ότι χορεύει κι άλλα είδη, εκτός από τσιφτετέλι, μέσα από το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστοί.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Νέα Σμύρνη: Ο 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε με ψαλίδι τον 16χρονο αδελφό του μετά από καβγά για ρούχα

«Ο Καρράς με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να ετοιμάσω το νεκροταφείο» αποκάλυψε ο πρόεδρος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας

Πήρε θέση για την απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς ο Μπισμπίκης - Φωτογραφία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης