Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ των Χριστουγέννων η Γωγώ Γαρυφάλλου σε νυχτερινό μαγαζί έχοντας στο πλευρό της την κουμπάρα της Άννα Φλωρινιώτη, η οποία έχασε τον αδελφό της, Νίκο, πριν από λίγες μόλις ημέρες έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.
Μάλιστα, ανέβασε μερικά βίντεο και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη χαρούμενη περίσταση. Στις αναρτήσεις οι δύο γυναίκες φαίνεται να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν παρέλειψαν οι καλεσμένοι να τραγουδήσουν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα.
Δείτε το βίντεο:
Ωστόσο, φέρεται να δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα social media, καθώς πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης.
Το απόγευμα της Τρίτης (26/12), η Γωγώ Γαρυφάλλου με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram λέγοντας πως εμείς «έχουμε άρνηση στο πένθος» και υπόγραμμισε ότι «όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω».
Δείτε το βίντεο:
Αναλυτικά όσα είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου:
«Κάνω αυτό το story για να τοποθετηθώ, διότι τα έχω πάρει εντελώς και τελείως στην κράνα. Πρώτον όσο αγαπάει η Αννούλα τον αδερφό της δεν τον αγαπάει κανένας από όλους εσάς εκεί έξω. Δεύτερον ήταν ημέρες Χριστούγεννων, είχα τα γενέθλια μου. Όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω, για να χαμογελάει, γιατί και ο Νίκος μας δεν θέλει να κλαίει η Αννούλα μας όπως και ο κύριος Γιάννης μας.
Τώρα συνεχίζω. Ένα φιλικό ζευγάρι το οποίο μας αγαπάει πολύ μας είπε με το ζόρι να πάμε μόνο και μόνο, γιατί ήταν μέρες άγιες ημέρες, ήταν μέρες Χριστουγέννων και να μας κάνει να ξεχαστούμε. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Και να σας πω και κάτι ακόμα; Εμείς έχουμε άρνηση στο πένθος. Για μας ο Νίκος είναι, ήταν και θα είναι για πάντα εδώ, ο γαμπρούλης», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου στο βίντεο που κοινοποίησε.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.