Η Γωγώ Γαρυφάλλου απαντά για το πάρτι γενεθλίων της: Έχουμε άρνηση στο πένθος

Η Γωγώ Γαρυφάλλου απαντά για το πάρτι γενεθλίων της: Έχουμε άρνηση στο πένθος

Τι απαντά στα σχόλια ότι γιόρτασαν με την Άννα Φλωρινιώτη λίγες ημέρες από τον θάνατου του αδερφού της, Νίκου

gwgw-arthrou-01
Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ των Χριστουγέννων η Γωγώ Γαρυφάλλου σε νυχτερινό μαγαζί έχοντας στο πλευρό της την κουμπάρα της Άννα Φλωρινιώτη, η οποία έχασε τον αδελφό της, Νίκο, πριν από λίγες μόλις ημέρες έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, ανέβασε μερικά βίντεο και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη χαρούμενη περίσταση. Στις αναρτήσεις οι δύο γυναίκες φαίνεται να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν παρέλειψαν οι καλεσμένοι να τραγουδήσουν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα.

Δείτε το βίντεο:

Η Γωγώ Γαρυφάλλου γιόρτασε τα γενέθλιά της
Ωστόσο, φέρεται να δέχτηκε αρνητικά σχόλια στα social media, καθώς πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Κλείσιμο
Το απόγευμα της Τρίτης (26/12), η Γωγώ Γαρυφάλλου με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram λέγοντας πως εμείς «έχουμε άρνηση στο πένθος» και υπόγραμμισε ότι «όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω».

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά όσα είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου:

«Κάνω αυτό το story για να τοποθετηθώ, διότι τα έχω πάρει εντελώς και τελείως στην κράνα. Πρώτον όσο αγαπάει η Αννούλα τον αδερφό της δεν τον αγαπάει κανένας από όλους εσάς εκεί έξω. Δεύτερον ήταν ημέρες Χριστούγεννων, είχα τα γενέθλια μου. Όφειλα να κάνω το καλύτερο για την κουμπάρα μου και θα συνεχίσω να το κάνω, για να χαμογελάει, γιατί και ο Νίκος μας δεν θέλει να κλαίει η Αννούλα μας όπως και ο κύριος Γιάννης μας.

Τώρα συνεχίζω. Ένα φιλικό ζευγάρι το οποίο μας αγαπάει πολύ μας είπε με το ζόρι να πάμε μόνο και μόνο, γιατί ήταν μέρες άγιες ημέρες, ήταν μέρες Χριστουγέννων και να μας κάνει να ξεχαστούμε. Ποιο είναι το πρόβλημά σας; Και να σας πω και κάτι ακόμα; Εμείς έχουμε άρνηση στο πένθος. Για μας ο Νίκος είναι, ήταν και θα είναι για πάντα εδώ, ο γαμπρούλης», είπε η Γωγώ Γαρυφάλλου στο βίντεο που κοινοποίησε.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Καρράς: Ο συγκινητικός επικήδειος και ο αποχαιρετισμός των μουσικών - «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, έδωσε αγάπη» (βίντεο)

Φατίχ Τερίμ, ένας θρύλος της Τουρκίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού - Διαβάστε το life story του

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας, σύμφωνα με τον στρατό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης