Μπέσσυ Αργυράκη: Έχασα πολύ νέους όλους τους δικούς μου ανθρώπους

Μπέσσυ Αργυράκη: Έχασα πολύ νέους όλους τους δικούς μου ανθρώπους

«Αυτές τις ημέρες τους θυμάμαι πιο έντονα και συγκινούμαι» ανέφερε η τραγουδίστρια

argiraki
Η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε για τα Χριστούγεννα, το 2023, τις παιδικές γιορτινές αναμνήσεις που έχει, αλλά και τους ανθρώπους που έχασε όταν ήταν νέοι.

Η τραγουδίστρια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου.

«Το 2023 για εμένα ήταν μία πάρα πολύ καλό. Έχω να θυμάμαι πάρα πολλά από το 2023. Συμμετείχα στο J2US όπου πέρασα πολύ ωραία. Είχα την υγεία μου εκτός από το απρόοπτο με την πτώση μου. Θα μπορούσαμε τώρα να μην μιλάμε. Είχα 10 αγγέλους και 10 Αγίους μαζί μου και κατάφερα και επιβίωσα», είπε αρχικά η Μπέσσυ Αργυράκη.

Εν συνεχεία, συμπλήρωσε: «Τις ημέρες των γιορτών νιώθω περισσότερο παιδί με τα χρώματα, τα αρώματα, τις μυρωδιές και το στόλισμα του δέντρου. Δεν κάνω τραπέζι, προτιμώ να με καλούν. Δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω, μαγειρεύει ο γιος μου που είναι σεφ και ο άντρας μου που είναι καταπληκτικός. Οπότε βρίσκω το φαγητό έτοιμο. Θέλω να φάω μία σαλάτα του σεφ και εκείνοι έχουν ετοιμάσει μουσακά. Οπότε προτιμώ τον μουσακά».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxwfz6kld4cx)

Διηγούμενη μια παιδική ανάμνηση θυμήθηκε όταν ένας θείος της ήρθε στο σπίτι ντυμένος Άγιος Βασίλης κι εκείνη τον κοιτούσε στα χέρια περιμένοντας τα δώρα. Συγκεκριμένα περιέγραψε: «Μας είπε που ήταν τα δώρα μας και έτσι πιστέψαμε πως υπάρχει Άγιος Βασίλης. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους να ντύνονται Άγιοι Βασίληδες για τα παιδιά τους. Είναι μία φιγούρα αντιπροσωπευτική των ημερών αυτών».

Έπειτα, αναπόλησε τη μητέρα της, την οποία έχει χάσει: «Μαγείρευε όμορφα φαγητά και αναπολώ και την αδελφούλα μου. Κλείνω τα μάτια μου και θυμάμαι εικόνες από το πατρικό μου σπίτι που με συγκινούν ιδιαίτερα. Έχασα πολύ νέους όλους τους δικούς μου ανθρώπους και αυτές τις ημέρες τους θυμάμαι πιο έντονα και συγκινούμαι. Αυτές τις ημέρες όλοι θυμόμαστε ακόμα πιο πολύ τους ανθρώπους που έχουμε χάσει».

Κλείνοντας, η Μπέσσυ Αργυράκη είπε: «Είχα κερδίσει 5 φλουριά σε μία χρονιά. Με ζητάνε πολύ συχνά για ποδαρικό. Μου λένε ότι είμαι γουρλού. Θυμάμαι τον αείμνηστο Στράτο Διονυσίου να μου λέει μία Πρωτοχρονιά “Μπεσάρα εσύ θα ανοίξεις το πρόγραμμα γιατί είσαι η γουρλού μας”. Αυτές τις μέρες θέλω να στείλω μήνυμα σε όλους να βάζουν φαγητό και νερό στα αδέσποτα ζωάκια. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και στα παιδιά σας είναι να υιοθετήσετε ένα σκυλάκι».

Ειδήσεις σήμερα:

Η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στα ΜΑΤ κοντά στην Πολυτεχνειούπολη

Υπερπλήρεις οι χειμερινοί προορισμοί για τις γιορτές - Αυξημένες 15% οι τιμές από πέρυσι

Το τηλεφώνημα που οδήγησε στον 16χρονο στο έγκλημα στα Καλύβια – Ο ρόλος της μητέρας και του αδερφού του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης