Άαρον - Νικ Κάρτερ: Πέθανε η αδελφή τους, Μπόμπι Τζιν, στα 41 της χρόνια

Άαρον - Νικ Κάρτερ: Πέθανε η αδελφή τους, Μπόμπι Τζιν, στα 41 της χρόνια

Ο χαμός της σηματοδοτεί την τρίτη απώλεια για την οικογένεια μετά τον θάνατο του Άαρον το 2022 και της Λέσλι το 2012

aaron_nick_carter
Η Μπόμπι Τζιν Κάρτερ, η αδελφή του Άαρον και του Νικ Κάρτερ, πέθανε, όπως επιβεβαιώνουν πολλές πηγές στο PEOPLE, σε ηλικία 41 ετών.

Η Μπόμπι Τζιν πέθανε το πρωί του Σαββάτου στη Φλόριντα, ανέφερε το TMZ επικαλούμενο τη μητέρα της, Τζέιν.

«Είμαι σοκαρισμένη από το γεγονός ότι έμαθα τον ξαφνικό θάνατο της κόρης μου, Μπόμπι Τζιν, και θα χρειαστώ χρόνο για να επεξεργαστώ την τρομερή πραγματικότητα ότι αυτό συμβαίνει για τρίτη φορά», δήλωσε η Τζέιν στο πρακτορείο, αναφερόμενη στον θάνατο της Μπόμπι Τζιν, καθώς και σε αυτούς του Άαρον, ο οποίος πέθανε στα 34 του χρόνια τον Νοέμβριο του 2022, και της Λέσλι, η οποία πέθανε στα 25 της χρόνια τον Ιανουάριο του 2012.
Κλείσιμο
«Όταν θα είμαι σε θέση να σκεφτώ καθαρά, θα εκδώσω μια πληρέστερη δήλωση, αλλά μέχρι τότε, θα ζητούσα να με αφήσουν να θρηνήσω ιδιαιτέρως», συνέχισε.

Πρόσθεσε η Τζέιν: «[Όσο βαθιά κι αν νιώθει ένας γονιός την απώλεια ενός παιδιού, ο πόνος ενός μικρού παιδιού από την απώλεια ενός γονιού πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος. Έτσι, θα ήθελα να ζητήσω από τους συμπονετικούς να προσευχηθούν για την πολύτιμη οκτάχρονη εγγονή μου Μπέλλα, η οποία έχασε προηγουμένως τον πατέρα της και τώρα έχει μείνει και αυτή χωρίς τη μητέρα της».

Πηγές από το περιβάλλον των Κάρτερ ανέφεραν στο PEOPLE ότι η οικογένεια πιστεύει ότι η Μπόμπι Τζιν πέθανε μετά από καρδιακή ανακοπή, αν και περαιτέρω λεπτομέρειες για το τι οδήγησε στον θάνατό της παραμένουν ασαφείς.

Πριν από τον θάνατό της, η Μπόμπι Τζιν ζούσε κυρίως ιδιωτική ζωή με τη νεαρή κόρη της, αν και συμμετείχε στις αντίστοιχες μουσικές καριέρες των αδελφών της πριν από χρόνια.

Σύμφωνα με το TMZ, εργάστηκε ως στυλίστρια ενδυματολογίας και μακιγιέζ για τις περιοδείες του Άαρον στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αφού εκείνος έγινε διάσημος με μια επιτυχημένη μουσική καριέρα.

Η Μπόμπι Τζιν εμφανίστηκε επίσης στην οικογενειακή ριάλιτι τηλεοπτική σειρά του E!, «House of Carters», η οποία προβλήθηκε το 2006. Συμμετείχε σε οκτώ επεισόδια, σύμφωνα με το IMDB.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μπόμπι Τζιν αντιμετώπιζε προβλήματα εθισμού και κατάχρησης ουσιών, ένα θέμα που καταγράφηκε στην τηλεόραση.

Ο θάνατος της Μπόμπι Τζιν έρχεται μετά τη σύλληψή της στη Φλόριντα τον Ιούνιο, αφού φέρεται να έκλεψε αυτοκόλλητα και μαρκαδόρους από ένα Hobby Lobby. Αργότερα φέρεται να βρέθηκε ότι είχε ναρκωτικά πάνω της.

Ο χαμός της σηματοδοτεί την τελευταία τραγωδία για την οικογένεια Κάρτερ, η οποία έχει αντιμετωπίσει οικονομικά προβλήματα, διαζύγιο και προβλήματα εθισμού όλα αυτά τα χρόνια.

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Η «Ένοπλη Προλεταριακή Δικαιοσύνη» ανέλαβε την ευθύνη για την βόμβα στα ΜΑΤ κοντά στην Πολυτεχνειούπολη

Υπερπλήρεις οι χειμερινοί προορισμοί για τις γιορτές - Αυξημένες 15% οι τιμές από πέρυσι

Το τηλεφώνημα που οδήγησε στον 16χρονο στο έγκλημα στα Καλύβια – Ο ρόλος της μητέρας και του αδερφού του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης