Άαρον Κάρτερ: Η μητέρα του καταθέτει αγωγή εναντίον φαρμακοποιών και γιατρών για τον θάνατό του

Άαρον Κάρτερ: Η μητέρα του καταθέτει αγωγή εναντίον φαρμακοποιών και γιατρών για τον θάνατό του

Θεωρεί ότι είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό του - Συνταγογράφησαν στον τραγουδιστή οξυκωδόνη, υδροκωδόνη και Xanax

aaron-karter
Η μητέρα του Άαρον Κάρτερ καταθέτει μήνυση εις βάρος των γιατρών και των φαρμακοποιών, οι οποίοι συνταγογράφησαν στον γιο της οξυκωδόνη, υδροκωδόνη και Xanax.

Για λογαριασμό του 2χρονου εγγονού της, Πρίνστον Λύρικ Κάρτερ, η μητέρα του καλλιτέχνη μίλησε στο ΤΜΖ κι ισχυρίστηκε πως οι γιατροί του συνταγογράφησαν τα εν λόγω φάρμακα, χωρίς στην πραγματικότητα να τα έχει ανάγκη.

Όπως αναφέρει στην κατάθεσή της συγκεκριμένα, του τα χορήγησαν χωρίς ιατρική δικαιολογία και γνωρίζοντας την κατάσταση της ψυχικής υγείας του Άαρον Κάρτερ.

Κλείσιμο

Στην αγωγή κατονομάζει, μεταξύ άλλων, την εταιρεία φαρμάκων Walgreens, υποστηρίζοντας ότι τα φάρμακα και οι ποσότητες τους σε συνδυασμό με τα ψυχιατρικά προβλήματα του Άαρον, θα έπρεπε να είχαν σημάνει συναγερμό στο φαρμακείο.

Ο μουσικός έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2022. Η οικονόμος του τον βρήκε νεκρό στη μπανιέρα του. Σύμφωνα με τη νεκροψία, η αιτία του θανάτου του ήταν πνιγμός στην μπανιέρα του.

Η νεκροψία αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει αλπραζολάμη, μια γενική μορφή του φαρμάκου Xanax, και είχε επίσης εμπλακεί σε μια επικίνδυνη πρακτική γνωστή ως «huffing». Ο Κάρτερ είχε εισπνεύσει συμπιεσμένο διφθοροαιθάνιο, που συνήθως βρίσκεται σε δοχεία συμπιεσμένου αέρα, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ευφορίας και ζαλάδας αλλά μπορεί επίσης να αποβεί μοιραίο.

Οι αξιωματούχοι διαπίστωσαν ότι ο Κάρτερ είχε καταστεί «ανίκανος να αντιδράσει ενώ βρισκόταν στη μπανιέρα λόγω των επιπτώσεων» των ουσιών που είχε καταναλώσει και εισπνεύσει. Πιστεύουν ότι «γλίστρησε κάτω από το νερό» και πνίγηκε, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αυτών των φαρμάκων.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αρχές στις ΗΠΑ επιβεβαίωσαν πως ο δράστης του μακελειού στο Μέιν βρέθηκε νεκρός


Ο Μπάιντεν διαμηνύει πως είναι έτοιμος να διατάξει «περαιτέρω δράση» μετά τις επιθέσεις οργανώσεων προσκείμενων στο Ιράν

«Ειρήνη μου, ξύπνα!» - Ο σύντροφος της 24χρονης περιγράφει τη στιγμή που τη βρήκε νεκρή στο μπάνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης