Το τι επιθυμεί για τη νέα χρονιά μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, όταν ζήτησε να μάθει η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».
Αυτό που αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του «Survivor» είναι ότι θέλει από το νέο έτος λίγη περισσότερη χαρά, καθώς όπως αποκάλυψε αισθάνεται μονίμως μελαγχολία.
«Θα σας πω. Έχω μια μελαγχολία μόνιμη. Δε ξέρω, δεν είμαι ποτέ χαρούμενος. Ναι. Θα ήθελα το 2024 να μου φέρει περισσότερη χαρά και λιγότερη μελαγχολία. Είμαι μελαγχολικός. Δεν ξέρω γιατί. Μη μου κάνετε ερωτήσεις γιατί νιώθω ότι είμαι μικρό παιδί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.