Άρης Σοϊλέδης για Μαρία Αντωνά: Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε και δεν έχουν να κάνουν άμεσα με εμάς

Άρης Σοϊλέδης για Μαρία Αντωνά: Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε και δεν έχουν να κάνουν άμεσα με εμάς

«Οι δυσκολίες στη ζωή σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπό σου, δεν περάσαμε εύκολα» πρόσθεσε

soiledis-antona
Ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Τάκη Καραγκούνια στο «Survivor», αλλά και στην σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, με την οποία μετρούν έξι χρόνια σχέσης και με την οποία έχουν αναβάλει τον γάμο τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του Υoutube «Over Play».

Αρχικά, περιέγραψε όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο σε μια δύσκολη στιγμή που είχε ο συμπαίκτης του: «Ο Τάκης Καραγκούνιας έτυχε να βιώσει ένα άτυχο περιστατικό μέσα στο παιχνίδι. Δυστυχώς έχασε τον μπαμπά του. Ο άνθρωπος εκείνη την ημέρα είχε βγει μετά το παιχνίδι και είπε και είπε ότι “τα παιδιά ξέρουν την οικονομική μου κατάσταση η οποία δεν είναι καλή. Έχουμε περάσει όλοι από το να μην έχουμε λεφτά. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν πήγαμε και εγώ και άλλοι δύο τρεις παίκτες της ομάδας και του είπαμε ότι “μην αγχώνεσαι, μπορείς. Έτσι και αλλιώς δικαιούσαι να τηλεφωνήσεις σε ένα τέτοιο περιστατικό”. Είπαμε θα βάλουμε εμείς τα χρήματα για την κηδεία του πατέρα του. Και βγαίνει εκείνη τη μέρα και λέει “δεν το πιστεύω, η ομάδα μου πως με στηρίζει και μου είπαν αυτό και ευχαριστώ για όλα”».

Δείτε το βίντεο
OVER PLAY #27: Άρης Σοϊλέδης:« Ο κόσμος δεν είδε τι έγινε προτού γίνω έξαλλος στο Survivor»

Και συνέχισε: «Όταν όμως εγώ δύο μέρες πριν σου είχα πει αυτό και μπαίνουμε στο συμβούλιο και γυρνάς και λες στο Γιώργο Λιανό – που δεν έχει παίξει ποτέ αυτό – ότι “προφανώς και παίζουν άλλα ρόλο στη ζωή του Άρη” και του κάνεις κινήσεις με νόημα… όχι απλά θα σπάσω το συμβούλιο, θα το πάρω και θα φύγω», ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης για το περιστατικό που τον έκανε να ξεσπάσει στο παιχνίδι. Σε φέρνει σε ένα όριο. Αυτός άνθρωπος βγαίνει τώρα μετά από δυο χρόνια σε μια εκπομπή πάλι προχθές και έλεγε ότι εγώ έλεγα ψέματα ότι είπα να τον βοηθήσω. Είχα μάρτυρες μπροστά μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τη σύντροφό του: «Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Έχει δείξει σε πολύ δύσκολες καταστάσεις το ότι είναι δίπλα μου. Δεν περίμενα να μου το δείξει στο Survivor. Είμαι πολύ τυχερός που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου. Οι δυσκολίες στη ζωή σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπό σου. Δεν περάσαμε εύκολα».

Τέλος, σχολίασε τις αναβολές που πήρε ο γάμος τους λέγοντας: «Αυτός ο γάμος έχει γίνει σίριαλ. Και πότε παντρεύεστε και γιατί δεν παντρευτείτε; Υπάρχουν λόγοι που δεν παντρευτήκαμε. Δεν έχουν να κάνουν με μένα και τη Μαρία άμεσα. Έχει να κάνει με άλλα πράγματα… αλλά θα γίνει κι αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Με το wallet του Gov.gr η είσοδος στα γήπεδα – Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή

«Όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής» είπε στην αστυνομία ο 16χρονος που δολοφόνησε τον πατέρα του στα Καλύβια

Αρχίζει η μάχη για τους συσχετισμούς στον ΣΥΡΙΖΑ: Οι δύο πόλοι, τα νέα μέλη και το Συνέδριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης