Η Ρένια Λουϊζίδου αναφέρθηκε και στο θέμα της εμμηνόπαυσης, το οποίο εξακολουθεί να θεωρείται ταμπού για την ελληνική κοινωνία.
Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου.
«Όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, θυμάμαι ότι δεν έλεγες καν ότι είσαι αδιάθετη. Αυτό σιγά-σιγά μπήκε στην ατζέντα, αργότερα μπήκαν στη συζήτηση και τα θέματα εγκυμοσύνης. Ε, σιγά-σιγά θα μπει και το θέμα της εμμηνόπαυσης που είναι το ας πούμε το τελευταίο στάδιο στην πορεία μιας γυναίκας. Αργούν τα πράγματα αλλά γίνονται στο τέλος» δήλωσε αρχικά.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxuspz891snt)
«Υπάρχει ένα ταμπού. Η κοινωνία μια γυναίκα σε εμμηνόπαυση τη θεωρεί προϊόν που έληξε στο σούπερ μάρκετ. Η μια με την άλλη θα πρέπει να πάρουμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να εμφανιστούμε σαν αυτό που πραγματικά είμαστε» είπε η Ρένια Λουιζίδου.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.