Νίκος Φλωρινιώτης: Ήταν ίσως η καλύτερη ψυχή που γνώρισα ποτέ μου, είπε η Σάσα Μπάστα για τον τραγουδιστή

Νίκος Φλωρινιώτης: Ήταν ίσως η καλύτερη ψυχή που γνώρισα ποτέ μου, είπε η Σάσα Μπάστα για τον τραγουδιστή

Το τελευταίο μήνυμα που αντάλλαξαν - Δείτε το βίντεο

sasa_basta_floriniotis48
Η Σάσα Μπάστα άφησε το δικό της σχόλιο για τον Νίκο Φλωρινιώτη, που πέθανε στα 39 του, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, νικημένος από τον καρκίνο.

Όπως είπε στο «Super Κατερίνα», ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη «νομίζω είναι η καλύτερη ψυχή, το καλύτερο παιδί που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Ήταν πολύ μικρός. Πολύ ξαφνικό, πολύ γρήγορο... Θέλω να τον θυμάμαι όμορφα, έχω τόσα όμορφα πράγματα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxt0na5ahvw9)

Συνέχισε, λέγοντας: «Όποτε δεν ένιωθα καλά, ήξερα ότι θα τον πάρω τηλέφωνο και θα με κάνει καλά. Παθαίνω λίγο ένα σοκ που πρέπει να μιλάω σε παρελθοντικό χρόνο. Είναι σοκαριστικό, ξυπνήσαμε απλά και ο Νίκος δεν ήταν εδώ».

Όσο για την επιδείνωση της υγείας του, η Σάσα Μπάστα ανέφερε: «Δεν ήξερα ότι είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα, στο τελευταίο μήνυμα που μιλήσαμε στη γιορτή του είπε "είμαι καλά αγάπη μου, σε ευχαριστώ πολύ"».

Ο τραγικός θάνατος στα 39 του
Ο Νίκος Φλωρινιώτης δεν είχε κάνει γνωστό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, μέχρι και τις πρώτες μέρες, μετά τον θάνατο του πατέρα του. Μαζί με τη μητέρα του, Μάχη Φλωρινιώτη και την αδερφή του, Άννα, ο Νίκος Φλωρινιώτης έδωσε μια κοινή συνέντευξη για τον πατέρα του, στο «Πρωινό». Εκεί, ακούστηκε η μητέρα του να λέει: «Ο Νίκος ειδικά δεν πρέπει να στεναχωριέται. Δεν είναι της παρούσης. Δεν πρέπει να στενοχωριέται το παιδί το μικρό» χωρίς να δίνει ακόμη λεπτομέρειες.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctajyx6knrc1)

Πώς κατάλαβε ότι έχει καρκίνο

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Νίκος Φλωρινιώτης μιλά ανοιχτά για τον καρκίνο με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τονίζοντας ότι στην αρχή αδιαφορούσε για τα σημάδια που του «έστελνε» το σώμα του. «Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και covid, είχα διάφορα πέρσι, δεν έδωσα σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορονοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά» είπε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctjz7rkp4fd5)

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω: "Επείγει; Πρέπει να το βγάλω τώρα;" και μου είπαν: "Όχι μην αγχώνεσαι"» συνέχισε και όπως αποκάλυψε, το μελάνωμα προέκυψε από ελιά. «Το είχα αφαιρέσει το προηγούμενο, το περσινό» πρόσθεσε. «Εκεί έχασαν τη βιοψία, στην ελιά δεν είχαν κάνει καθόλου βιοψία», συμπλήρωσε η μητέρα του. 

«Συνήθως ό,τι βγάζεις πάει πάντα για βιοψία. Τώρα γιατί δεν κάνανε οι συγκεκριμένοι...» διερωτήθηκε ο Νίκος Φλωρινιώτης και κατέληξε: «Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10 γιατρούς, μου έλεγαν: "Τώρα, θα φύγω για δύο εβδομάδες, θα πάω διακοπές…", ο άλλος πάλι το ίδιο μου έλεγε"».

Ο θάνατος του πατέρα του που τον κατέβαλε
Όταν αποχαιρέτησε τον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο Νίκος Φλωρινιώτης εξέφρασε το παράπονο και τη στενοχώρια, μιας και δεν κατάφερε να είναι δίπλα στον πατέρα του, στις τελευταίες του στιγμές. «Εγώ τον είχα δει πριν από δύο ημέρες και ήταν να πάμε εκείνη την ημέρα. Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ct72scdnrgh5)

Οι μαρτυρικές τελευταίες του στιγμές - Ήταν σε καταστολή
Τη μέρα του θανάτου του, η αδερφή του Αννούλα Φλωρινιώτη παραδέχτηκε ότι ο θάνατος του πατέρα τους, τον κατέβαλε. Μίλησε στο «Πρωινό» και αποκάλυψε τις τελευταίες του μέρες, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο Λαϊκό νοσοκομείο. «Διανύω τον χειρότερο χρόνο της ζωής μου, μου τα πήραν όλα, μου πήραν τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου, τίποτα δεν μου άφησαν. Έφυγε σήμερα το πρωί, ήμουν δίπλα του, σηκώθηκα να του βάλω θερμόμετρο γιατί είχε υψηλό πυρετό εδώ και λίγες ημέρες. Είδα ότι τα χέρια του ήταν παγωμένα, έτρεξα στους γιατρούς, τον είδα και μου είπαν ξεκουράστηκε. Μας είχαν πει πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση αλλά δεν θέλαμε να το δεχτούμε» είπε.
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxs5wbqvq241)

«Μάθαμε ότι η υγεία του έχει επιδεινωθεί την προηγούμενη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο στη γιορτή του. Ο Νίκος δεν γνώριζε πόσο έχει επιδεινωθεί ο καρκίνος, έκανε ανοσοθεραπείες. Την τελευταία εβδομάδα δεν επικοινωνούσε και επειδή πόναγε πολύ του είχαν δώσε βαριά υπνωτικά και ήταν σε καταστολή».

Τέλος, η Άννα Φλωρινιώτη είπε: «Δεν επικοινωνούσε την τελευταία εβδομάδα, μόνο εγώ του μίλαγα, ήταν σε καταστολή. Πριν 5-6 μέρες “μιλήσαμε” τελευταία φορά. Από του Αγίου Νικολάου που μπήκε μέσα, είχε πάθει κρίση και είχε χάσει την ομιλία του, δεν μπορούσε να μιλήσει, μόνο μάς έδειχνε με τα χεράκια του. Και μόνο με χάιδευε και με φίλαγε».

Με λυγμούς η μητέρα του στον «αέρα»
Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, η μητέρα του έκανε τις πρώτες της δηλώσεις. Συντετριμμένη, η Μάχη Φλωρινιώτη δεν μπόρεσε να κρατήσει τα κλάματά της για τον γιο της που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 39 ετών.

«Αχ παιδάκι μου… Ο Θεούλης δεν μου λυπήθηκε το παιδάκι μου… Τόσοι καλόγεροι προσεύχονταν, τόσοι μοναχοί. Τόσος κόσμος για το παιδί μου…» είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δείτε το βίντεο
Νίκος Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη η Μάχη Φλωρινιώτη


Το «αντίο» από τη Γωγώ Γαρυφάλλου
Με τη σειρά της η Γωγώ Γαρυφάλλου, που εδώ και πολλά χρόνια θεωρείται μέλος της οικογένειας, εξαιτίας των άριστων σχέσεων που είχε μαζί με τον Νίκο, την Αννούλα Φλωρινιώτη, αλλά και τον πατέρα τους, Γιάννη.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxs5493bftuh)

Ξεσπώντας σε κλάματα, η Γωγώ Γαρυφάλλου μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star». «Έφυγε ο Νίκος, είναι σοκαριστικό. Πίστευα ότι ο Θεός θα τον κάνει καλά. Έχω πάθει σοκ, τρέμω. Είμαι στη δουλειά αυτή τη στιγμή και το έχω μάθει. Δυστυχώς δεν μπορώ να εγκαταλείψω την εργασία μου, θα φύγω όμως λίγο για να πάω στην αδελφή του, την Άννα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως θα είναι η Άννα αυτή τη στιγμή».

Στη συνέχεια ανέφερε τα εξής: «Είμαι οικογένεια, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έχει γίνει αυτό το πράγμα με τον Νίκο, δεν μπορώ να το διανοηθώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσω ποτέ την Άννα. Είχα δώσει τον λόγο μου και στον πατέρα της».
200805301250320_6796_NIKOS_FLORINIOTIS_GOGO_GARIFALOY_2952008
Στιγμιότυπο από την έναρξη του Elize το 2008 - Νίκος Φλωρινιώτης και Γωγώ Γαρυφάλλου

Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατό του
Λίγη ώρα μετά τις τηλεοπτικές της δηλώσεις, η Γωγώ Γαρυφάλλου προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους από το παρελθόν, έγραψε: «Γιατί Μωρό μου; Γιατί Αδελφέ μου; Γιατί Νίκο μου; Θα Σε αγαπώ για πάντα Τζον Τζον μου».







Ειδήσεις σήμερα:

Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη: «Θα ήταν καλό να ενημερωθεί κάποια στιγμή για τη σύγχρονη ιστορία της Αριστεράς»

Αυστραλία: 26χρονη πέταξε σκυλί από ταράτσα και έγραψε «της έκανα χάρη» - Δείτε βίντεο

Αγγλία: Αυτοκίνητο ανετράπη σε απόσταση αναπνοής από μητέρα και μωρό - Βίντεο που παγώνει το αίμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης