Ο δρομέας μίλησε στο «Στούντιο 4» για τη σκοτεινή εξαετία που πέρασε ως χρήστης ναρκωτικών ουσιών και αποκάλυψε, πώς κατάφερε να απελευθερωθεί από τον εθισμό του.
Αρχικά, είπε: «Στα παιδικά μου χρόνια είχα ξεκινήσει τζούντο, μου άρεσε ο αθλητισμός. Στα πρώτα μου εφηβικά είχα την ατυχία να μπλέξω με τις ουσίες. Ήταν μία 6ετία δύσκολη αλλά παράλληλα πέρασε πολύ γρήγορα. Όταν είσαι μέσα στον χώρο των ουσιών, τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ γρήγορα. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν έχεις καθαρό μυαλό».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxsfmjvyw25d)
«Εγώ εξαρτήθηκα χωρίς να το καταλάβω. Μέχρι να το πάρω απόφαση και να πω ότι χρειάζομαι βοήθεια ήταν δύσκολο. Αισθάνομαι τυχερός γιατί είχα δίπλα την οικογένειά μου και γιατί βρήκα τη δύναμη μέσα μου να το παραδεχθώ, να το αποδεχθώ και να πάω σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης, ώστε να βγούμε από αυτό όλοι μαζί και να προχωρήσουμε τη ζωή μας» συνέχισε.
«Είχα προσπαθήσει πολλές φορές μόνος μου να απεξαρτηθώ. Ήταν άκαρπες όμως οι προσπάθειες. Το έκοβα για έναν μήνα, νόμιζα ότι είμαι καλά, ξαναγυρνούσα στις παρέες που ήμουν και έβλεπα να κάνουν χρήση μπροστά μου. Δεν έκανα για δύο, τρεις, πέντε μέρες αλλά μετά, αν είσαι εκεί, θα το κάνεις, γιατί δημιουργείται μια ψευδαίσθηση μέσα σου ότι δεν θα πάθεις κάτι. Αυτή η μια φορά γίνεται μία βδομάδα, ένας μήνας και ξανακυλάς. Έβλεπα τους γονείς μου να στεναχωριούνται, γιατί το είχαν καταλάβει και κάπου εκεί είπα: ώπα, δεν θέλω να είμαι σε αυτόν τον κόσμο, πρέπει να βγω από αυτό. Δεν ξέρω αν θα ήμουν ο ίδιος αν δεν είχα περάσει όλα αυτά, είναι αποτέλεσμα αυτού που είμαι τώρα» κατέληξε. Έτσι γιόρτασε τη νίκη του στον 40ό Κλασικό Μαραθώνιο
Κλείσιμο
Ο Παναγιώτης Καραΐσκος μίλησε στη συνέχεια για το πώς γιόρτασε τη νίκη του στον 40ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Όπως είπε, έκανε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη με έναν συναθλητή του.
«Την γυρίσαμε όλη με τα πόδια, είδαμε αξιοθέατα, περάσαμε καλά, φάγαμε παραδοσιακά φαγητά. Ήταν ένα δώρο για τον εαυτό μας και ήταν πολύ ωραίο γιατί δεν το είχα ξανακάνει» τόνισε.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας