Η Κάμερον Ντίαζ πίστευε ότι οι παντρεμένοι πρέπει να έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες - Τι την έκανε να αλλάξει γνώμη

Η Κάμερον Ντίαζ πίστευε ότι οι παντρεμένοι πρέπει να έχουν ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες - Τι την έκανε να αλλάξει γνώμη

Με τον σύζυγό της κοιμούνται χωριστά; - Τι απαντά η ίδια

diaz
Η Κάμερον Ντίαζ κάποτε πίστευε ότι τα παντρεμένα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμαρες, αλλά ο υπέροχος σύζυγός της την έκανε να αλλάξει γνώμη.

Η 51χρονη ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης σε podcast αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και στις απόψεις που είχε κάποτε. 

«Για μένα, το ιδανικό θα ήταν κυριολεκτικά, εγώ να έχω το δικό μου σπίτι και εσύ το δικό σου. Να έχουμε το σπίτι στη μέση. Εγώ θα πάω και θα κοιμηθώ στο δωμάτιό μου. Εσύ θα πας να κοιμηθείς στο δωμάτιό σου. Είμαι μια χαρά», είπε η Ντίαζ όταν μία από τις οικοδέσποινες του podcast είπε ότι ο σύζυγός της ροχαλίζει.

Αυτά όμως ίσχυαν στο παρελθόν για την ηθοποιό: «Δεν αισθάνομαι έτσι τώρα, επειδή ο σύζυγός μου είναι τόσο υπέροχος. Αυτά τα έλεγα πριν παντρευτώ» σημείωσε.

Η Ντίαζ παντρεύτηκε με τον κιθαρίστα των Good Charlotte, Μπέντζι Μάντεν, το 2015 και υποδέχτηκαν την κόρη τους, Ράντιξ, τον Ιανουάριο του 2020. Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ο σύζυγος της τής άλλαξε την άποψη για τη ζωή.
Diaz___2_
«Ο γάμος ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανα στα 40 μου και μου έδειξε διαφορετικούς δρόμους», είχε δηλώσει η Ντίαζ στο Harper's Bazaar τον Μάιο του 2016. «Είναι φοβερό. Δεν πίστευα ότι ήταν κάτι που θα έκανα, και δεν ξέρω αν θα το έκανα αν δεν είχα γνωρίσει τον σύζυγό μου. Ήταν μια έκπληξη».

Ενώ η Ντίαζ συνδέθηκε με πολλούς άνδρες στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όπως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο Ματ Ντίλον και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ, η ίδια λέει ότι «κανένας από τους πρώην της δεν συγκρίνεται» με τον Μάντεν.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε κατάσταση συναγερμού το Ρέικιαβικ από την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία - Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί

Πολιτικό σοκ στις ΗΠΑ από την απόφαση δικαστηρίου ότι ο Τραμπ δεν δικαιούται να είναι υποψήφιος στις εκλογές

Απάνθρωπη κίνηση από 26χρονη στην Αυστραλία: Πέταξε σκυλί από ταράτσα και έγραψε «της έκανα χάρη» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης