Κάμερον Ντίαζ: Ο σύζυγός της την ενθάρρυνε να επιστρέψει στην υποκριτική

Κάμερον Ντίαζ: Ο σύζυγός της την ενθάρρυνε να επιστρέψει στην υποκριτική

Σύμφωνα με πηγή, η Χολιγουντιανή ηθοποιός είναι νευρική, αλλά κυρίως ενθουσιασμένη, που θα επιστρέψει στην υποκριτική δίπλα στον Τζέιμι Φοξ

Cameron-Diaz12569__1_
Η Κάμερον Ντίαζ, επανέρχεται στην υποκριτική με μία νέα σειρά, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα του περιοδικού People. Ο σύζυγος της ηθοποιού, Μπέντζι Μάντεν, την ενθάρρυνε να συμμετάσχει σε μία νεά ταινία, με συμπρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ.

Μάλιστα ο σύζυγός της Χολιγουντιανής ηθοποιού, δηλώνει εξαιρετικά ενθουσιασμένος για εκείνη, ιδιαίτερα αφότου ανακοινώθηκε ότι η 49χρονη ηθοποιός, θα επιστρέψει στην υποκριτική σε μια νέα ταινία του Netflix με τίτλο «Back in Action».

Σύμφωνα με οικογενειακή πηγή, η κωμωδία δράσης είναι «το τέλειο κινηματογραφικό έργο για την Ντίαζ για να επιστρέψει μαζί της, καθώς είχε συνεργαστεί με τον Τζέιμι και κατά το παρελθόν.  Αισθάνεται λίγο σκουριασμένη και νευρική γι 'αυτό, αλλά κυρίως ενθουσιασμένη», προσθέτει η ίδια πηγή «όμως είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει αυτό το κινηματογραφικό έργο».

Μέσα μια τηλεφωνική συνομιλία που κοινοποιήθηκε, ακούγεται η Κάμερον Ντίαζ να λέει στον Τζέιμι Φοξ: «Νιώθω ενθουσιασμένη, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό, ξέρεις;». Προτού απαντήσει ο συμπρωταγωνιστής της, της είπε: «Έχω κάποιον στην άλλη γραμμή που μπορεί να σε βοηθήσει με αυτό».
Έτσι, ο σύζυγος της, Τομ Μπρέιντι μπήκε στην κλήση και η Ντίαζ μοιράστηκε το ηχητικό απόσπασμα, με το κοινό της, γράφοντας: «@iamjamiefoxx μόνο εσύ θα μπορούσες να με επαναφέρεις στη δράση!»

Δείτε την τηλεφωνική συνομιλία της Κάμερον Ντίαζ: 
Κλείσιμο
Ειδήσεις σήμερα:

Πλεύρης: Τα μοντέλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει πίεση στο ΕΣΥ ώστε να πάρουμε μέτρα

Καταγγελίες για ακατάλληλες συνθήκες και αμέλεια περίθαλψης σε κτηνιατρείο στη Θεσσαλονίκη - Τι απαντά ο γιατρός

Το πόρισμα για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας - Ασφυκτικός ο θάνατος, δεν βρέθηκαν παθολογικά αίτια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης