Τομ Κρουζ: Η διάσημη τούρτα που στέλνει κάθε Χριστούγεννα σε εκατοντάδες φίλους του

Τομ Κρουζ: Η διάσημη τούρτα που στέλνει κάθε Χριστούγεννα σε εκατοντάδες φίλους του

Σύμφωνα με τον Γκλεν Πάουελ έφτασε η ώρα για το «Tom Cruise Cake», την περίφημη τούρτα καρύδας 125 δολαρίων που έχει αποκτήσει μεγάλη φήμη στους κύκλους του Χόλιγουντ

tom_cruise
Σύμφωνα με τον σταρ του «Top Gun: Maverick», Γκλεν Πάουελ, έφτασε η ώρα για τη διάσημη τούρτα του Τομ Κρουζ.

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, ο 35χρονος Πάουελ δημοσίευσε μια φωτογραφία στα Instagram Stories του με μια πιατέλα για κέικ και μια σπάτουλα πασαλειμμένη με λευκά ψίχουλα και γλάσο. Δίπλα στην τούρτα, ένα δακτυλογραφημένο σημείωμα έγραφε: «Προς: Γκλεν Πάουελ. Θερμές ευχές σε εσάς αυτές τις γιορτές. Τομ Κρουζ».

Η ετήσια εορταστική τούρτα του 61χρονου ηθοποιού έχει γίνει διάσημη στο Χόλιγουντ και όχι μόνο.
Η περίφημη «Tom Cruise Cake» είναι μια τούρτα Bundt με λευκή σοκολάτα και καρύδα από το «Doan's Bakery» στην Καλιφόρνια, η οποία κοστίζει 125 δολαρία. Δημιουργήθηκε αρχικά το 1984 από την ιδρύτρια του αρτοποιείου Karen Doan και το κέικ έχει κομμάτια λευκής σοκολάτας, ένα στρώμα κρέμας τυριού με επικάλυψη και φρυγμένες νιφάδες καρύδας στην κορυφή. Ο ηθοποιός στέλνει την τούρτα σε μια μακρά λίστα διασημοτήτων.

Πέρυσι, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Jennifer Hudson Show», ο Πάουελ αποκάλυψε: «Ο Τομ Κρουζ έχει αυτή την καταπληκτική παράδοση κάθε γιορτή. Στέλνει την τούρτα "Tom Cruise Cake". Το Cruise Cake είναι ένα πολύ διάσημο πράγμα. Αν έχεις δουλέψει με τον Τομ Κρουζ ή έχεις κάνει μια ταινία του Τομ Κρουζ, παίρνεις την τούρτα Κρουζ. Με την πάροδο του χρόνου, έχει μετατραπεί σε αυτή την παγκόσμια επιχείρηση, όπου κάθε Χριστούγεννα στέλνει - μπορεί να είναι χιλιάδες».

Συνέχισε να την περιγράφει ως «την πιο νόστιμη τούρτα που έχετε φάει ποτέ. Είναι ένα κέικ καρύδας. Οι φίλοι μου που το δοκίμασαν το λατρεύουν τόσο πολύ που με παίρνουν τηλέφωνο γύρω στην 1η Δεκεμβρίου και μου λένε: "Έι, έχει φτάσει ακόμα;". Έτσι, τώρα θα κάνω ένα πάρτι για το Cruise Cake στο σπίτι μου και θα καλέσω ανθρώπους να δοκιμάσουν μια ή δύο μπουκιές από το Cruise Cake. Είναι ένα πάρτι με κέικ, μόνο με το Cruise Cake».
Angela Bassett & James Know About Tom Cruise's Cakes

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο ίδιος ο Κρουζ δεν έχει δοκιμάσει το κέικ.

«Είναι απίστευτο, θα έλεγα ότι σχεδόν όλοι όσοι συναντά που εργάζονται στο "The Late Late Show" παίρνουν ένα από αυτά τα κέικ. Είναι όπως οι επικεφαλής σεναριογράφοι μας, ο Ίαν και η Λόρεν, ξέρετε, διαφορετικοί άνθρωποι που έχει συναντήσει, είναι τόσο ευγενικός και γενναιόδωρος», είπε ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Heart Breakfast» το 2022. «Αλλά εδώ είναι το πιο καταπληκτικό πράγμα. Δεν το έχει δοκιμάσει ποτέ!» αποκάλυψε ο Κόρνεν, ορκιζόμενος ότι αυτό είναι αλήθεια, «στη ζωή μου!».

Σύμφωνα με τη Sun, ο Κρουζ κανόνισε να μεταφερθούν 300 κέικ με ιδιωτικό τζετ από το Λος Άντζελες στο Λονδίνο το 2021 για να δοθούν στο καστ και στο συνεργείο του «Mission: Impossible».

Ο Τομ Χανκς είχε επίσης μιλήσει για το πόσο μεγάλη επιτυχία έχει η τούρτα στην εταιρεία παραγωγής του, «Playtone».
Tom Hanks: Tom Cruise's Bundt Cake Is The Most Delicious Cake Ever 🎂

«[Οι συνάδελφοι στην "Playtone"] αρχίζουν να προσέχουν: Ποια αλληλογραφία ήρθε; Έρχεται το μεγάλο κουτί; Παίρνουμε, αυτό που ουσιαστικά έχει ονομαστεί, το κέικ Τομ Κρουζ;» δήλωσε ο Χανκς, ενώ συμμετείχε στη σειρά «Last Meals» της «Mythical Kitchen» στο YouTube.

Άλλοι διάσημοι που έχουν μιλήσει για την παραλαβή του διάσημου δώρου του Κρουζ είναι οι Κάρι Έλγουες, Άντζελ Μπάσετ και Κόρτνεϊ Μπ. Βανς, Ελ και Ντακότα Φάννινγκ, Μάιλς Τέλερ και Κόμπι Σμάλντερς.

Who’s On Tom Cruise’s Christmas Cake List? | Celebrity Gift Guide | The Graham Norton Show

Φωτογραφία: ΕΡΑ

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα σύλληψη για την καταδίωξη στον Ασπρόπυργο που οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού

Ισλανδία: Η έκρηξη του ηφαιστείου απειλεί το Ρέικιαβικ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πάτρα: «Δεν πήγα ποτέ στον θάλαμο μόνος μου» λέει ο νοσηλευτής που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ασθενούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης