Μπραντ Πιτ: Πώς ο ηθοποιός έγινε ένας... πραγματικός Μπέντζαμιν Μπάτον

Μπραντ Πιτ: Πώς ο ηθοποιός έγινε ένας... πραγματικός Μπέντζαμιν Μπάτον

Ο χολιγουντιανός σταρ κλείνει σήμερα τα 60 του χρόνια αλλά φαίνεται να γερνάει αντίστροφα

pitt_maketa
Σαν το παλιό καλό κρασί! Ο λόγος για τον Μπραντ Πιτ ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του και σβήνει 60 κεράκια. Ο χολιγουντιανός σταρ εξακολοθεί να είναι ο κρυφός πόθος εκατομμυρίων γυναικών σε ολόκληρο τον πλαντήτη και όσο μεγαλώνει γίνεται ολοένα και πιο γοητευτικός.

Ο Πιτ ξετρέλανε τον γυναικείο πληθυσμός όταν έκανε το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη ως ο ανήθικος καουμπόι στην ταινία Thelma & Louise το μακρινό 1991. Ήταν μόλις 28 ετών και πολύ γρήγορα έγινε ένας από τους περιζήτητους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.
THELMA & LOUISE (1991) | The Best of JD [Brad Pitt] | MGM
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς καταφέρνει και μεγαλώνει τόσο όμορφα. Η πλούσια κόμη του αλλά και το γεγονός ότι παραμένει fit είναι σίγουρα τα δυνατά του σημεία.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έχει σταματήσει το ποτό και τα τελευταία έξι χρόνια ακολουθεί χορτοφαγική διατροφή. Στα νέα δεδομένα έρχεται να προστεθεί και η ύπαρξη της Ινές ντε Ραμόν, η οποία είναι μόλις 32 ετών. Η σχεδάστρια κοσμημάτων είναι σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα που έχει κερδίσει την καρδιά του ηθοποιού.
brad_pitt

Όσον αφορά το πρόσωπό του μπορεί να έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις αισθητικής φύσεως αλλά είναι διακριτικές. Άνθρωποι που τον έχουν δει από κοντά λένε πώς στα 60 του δείχνει φρέσκος και ίδιος όπως και στο σινεμά. Ο Πιτ κάποτε έπαιξε τον Μπέντζαμιν Μπάτον, έναν χαρακτήρα που γερνάει προς τα πίσω, αφού γεννήθηκε γέρος, και γίνεται νεότερος όσο περνούν τα χρόνια, και ο ρόλος του μοιάζει αρκετά προφητικός τώρα.

aniston_pitt
pitt_jolie
Κλείσιμο

Η προσωπική του ζωή τις τελευταίες δεκαετίες έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα. Ο πρώτος του γάμος με την Τζένιφερ Άνιστον έληξε όταν ο Πιτ ερωτεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του Αντζελίνα Τζολί στο Mr & Mrs Smith. Απέκτησαν μαζί τρία βιολογικά παιδιά και υιοθέτησαν άλλα δύο (εκείνη υιοθέτησε ένα παιδί πριν από τη σχέση τους, το οποίο ο Μπραντ υιοθέτησε αργότερα). Ο γάμος τους, ως γνωστόν, έληξε με καυγάδες - και φαίνεται πιθανό ότι η διάλυση του γάμου επισπεύστηκε από το γεγονός ότι ο Πιτ έπινε πολύ. Έχει μιλήσει δημοσίως για το ότι πηγαίνει στους ΑΑ. Όμως όλο αυτό δεν φαίνεται να έχει αφήσει σημάδι στο πρόσωπο του Πιτ.


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται 10 ξένα πανεπιστήμια στην Ελλάδα - Ιδού το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Τραγωδία με νεκρό 29χρονο αστυνομικό σε καταδίωξη - Δείτε την κατεστραμμένη μηχανή

Τα μοιραία ελληνικά λάθη που οδήγησαν στην ντροπιαστική ήττα από τους Τούρκους το 1897
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης