Μπραντ Πιτ-Ινές ντε Ραμόν: «Η χημεία ανάμεσά τους είναι εντυπωσιακή», λέει άτομο από το περιβάλλον τους

Μπραντ Πιτ-Ινές ντε Ραμόν: «Η χημεία ανάμεσά τους είναι εντυπωσιακή», λέει άτομο από το περιβάλλον τους

Η σχέση τους γίνεται πιο σοβαρή από ό,τι περίμενε ο ηθοποιός, αναφέρει δημοσίευμα

brad_pitt_ines_de_ramon_arthro
Η Ινές ντε Ραμόν ήρθε στη ζωή του Μπραντ Πιτ και όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για μια επιπόλαιη σχέση, μιας και όπως γράφουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, «γίνεται πιο σοβαρή απ' ό,τι περίμεναν».

Το ζευγάρι παρευρέθηκε μαζί στο 12ο ετήσιο Art+Film Gala και όσοι τους παρατήρησαν, έκαναν λόγο για το πόσο ερωτευμένοι και ταιριαστοί φαίνονταν.

Άτομο από το περιβάλλον του ηθοποιού, σχολίασε: «Η χημεία τους ήταν τόσο εντυπωσιακή. Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και πέρασαν υπέροχα μαζί στο γκαλά».

Άλλη πηγή, ανέφερε: «Ήταν πάρα πολύ τρυφεροί μεταξύ τους, γελούσαν και αστειεύονταν με όλους γύρω τους. Έδειχναν να περνούν πολύ καλά».


Δύσκολα μπορεί να εξασφαλίσει κάποιο μέσο, βίντεο ή φωτογραφίες από κοινές εμφανίσεις τους, μιας και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο, ένα σπάνιο κλιπ από το ταξίδι τους στο Παρίσι κυκλοφόρησε και έγινε viral στα social media.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το περιοδικό Paris Match, σε δείπνο και πιο συγκεκριμένα, να συνομιλεί με άλλους στο τραπέζι τους στο Fouquet's στα Ηλύσια Πεδία, ενώ κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο.


Τους ένωσαν τα διαζύγιά τους
Μιλώντας στην Daily Mail, η πηγή αποκάλυψε ότι ο Πιτ έχει συστήσει την Ινές στα «περισσότερα» από τα έξι παιδιά που έχει αποκτήσει με την Τζολί, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς πώς ο ίδιος και η νέα του σύντροφος στηρίζουν ο ένας τον άλλον, αφού «δέθηκαν» κατά τη διάρκεια των επίπονων διαζυγίων τους.

Ο πρώην σύζυγος της Ινές, ο 40χρονος Paul Wesley, κατέθεσε επίσημα αίτηση διαζυγίου στις 17 Φεβρουαρίου - πέντε μήνες αφότου ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπό τους.

«Η απόφαση να χωρίσουν είναι αμοιβαία και έγινε πριν από πέντε μήνες. Ζητούν την προστασία της ιδιωτικής τους ζωής αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος του τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Paul εκπροσωπεί τον εαυτό του στο διαζύγιο και δήλωσε στην αίτησή του ότι ο γάμος τους που διήρκεσε τέσσερα χρόνια έληξε λόγω «αγεφύρωτων διαφορών».



Η Ines και ο Paul δεν έχουν παιδιά, οπότε είναι πιθανό το διαζύγιό τους να αποδειχθεί πολύ λιγότερο περίπλοκο από αυτό του Πιτ με την Τζολί.

Η ίδια πηγή επισήμανε ότι ο Μπραντ έχει την απόλυτη υποστήριξη της Ινές κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης νομικής του μάχης με την Αντζελίνα.

Διαρκώς στο πλευρό του Πιτ
«Η Ines στηρίζει τον Πιτ στο “βρόμικο” διαζύγιό του με την Τζολί», είπε στενός φίλος του ηθοποιού. «Στην πραγματικότητα δέθηκαν πολύ με τα διαζύγιά τους και η σχέση τους είναι αρκετά σοβαρή».

«Έχει γνωρίσει τα περισσότερα από τα παιδιά του», είπε η πηγή ο insider, αναφερόμενος στα έξι παιδιά που έχει με την Τζολί- Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox και Vivienne.

«Η σχέση του Μπραντ με την Τζολί ήταν μια τέτοια καταστροφή». Όσο για το τι μπορεί να έχει να πει η Τζολί για το ειδύλλιο του Μπραντ και της Ινές, η πηγή επιμένει ότι ο ηθοποιός «δεν δίνει δεκάρα» για το τι σκέφτεται για τη σχέση του, λέγοντας: «Ειδικά δεν δίνει δεκάρα για το τι σκέφτεται η Τζολί. Στην πραγματικότητα θέλει να ξέρει ότι είναι ευτυχισμένος με κάποια άλλη».

Ο ηθοποιός δεν ανησυχεί επίσης για τον πρώην της Ines, Paul, ο οποίος άρχισε να βγαίνει με το 22χρονο μοντέλο Natalie Zuckerberg περίπου την ίδια εποχή που δημοσιοποιήθηκε η σχέση του Brad και της Ines.

«Ο Μπραντ δεν ενδιαφέρεται για το τι σκέφτεται ο Πολ γι' αυτόν, ούτε για το τι σκέφτεται ο Πολ για το ότι βγαίνει με την Ίνες. Ακόμα κι αν ο Paul έχει φύγει από το προσκήνιο, ο Brad και η Ines θα συνεχίσουν να κρατούν κρυφή της σχέση τους».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέο σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή που η μηχανή παρασέρνει τον παππού και το βρέφος στον Βόλο

Βίντεο: Κρουαζιέρα του τρόμου για 1000 επιβάτες στον Βισκαϊκό κόλπο - «Θαύμα που επιζήσαμε όλοι»

Πτήση με μαχητικό F-16: «Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσα είδα και όσα έζησα»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης