Οι προετοιμασίες για το επόμενο «Survivor» έχουν ξεκινήσει ήδη και ανάμεσα στους παίκτες που θα συμμετέχουν, θα είναι η Όλγα Πηλιάκη.
Η αθλήτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη θα περάσει τους επόμενους μήνες της ζωής της στον Άγιο Δομίνικο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια Σου».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxqjs5zgjguh)
«Έχουμε μία γυναίκα, μία αθλήτρια που πιστεύω ότι θα σαρώσει στο Survivor και έδωσε τα χέρια, είναι αποκλειστικό, θα τη δούμε σίγουρα. Είναι η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, που θα ταξιδεύσει στον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε πραγματικά να δίνει πόνο στα αγωνίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.