Ζενεβιέβ Μαζαρί: Είναι αστείο που το προφυλακτικό δεν διδάσκεται στο σχολείο

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Είναι αστείο που το προφυλακτικό δεν διδάσκεται στο σχολείο

«Το ότι ξαφνικά έχουμε φτάσει 2023 και τα παιδιά, που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, θεωρούν το προφυλακτικό κάτι πασέ;» είπε

zeneviev-mazari__2_
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη σεξουαλική αγωγή, αλλά και τις συζητήσεις περί σεξουαλικότητας με τα δικά της παιδιά.

Μιλώντας στο podcast του Fipster, εξήγησε την προσωπική της άποψη επί του θέματος, τονίζοντας πως είναι υπέρ στο να μαθαίνουν τα παιδιά για τη σεξουαλικότητα. Απόσπασμα από τις δηλώσεις της προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα».

«Παιδιά, το προφυλακτικό είναι αστείο ότι δεν διδάσκεται στο σχολείο. Ξεκίνα με τα πιο απλά για την σεξουαλική αγωγή, με το προφυλακτικό. Το ότι ξαφνικά έχουμε φτάσει 2023 και τα παιδιά, που έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, θεωρούν το προφυλακτικό κάτι πασέ;», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxm8s1rhl4w1)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σχολείο και το αν πρέπει η σεξουαλική αγωγή να γίνει μάθημα. «Δεν ξέρω αν συμφωνώ και πρέπει στο σχολείο να μπει μάθημα σεξουαλικής αγωγής. Εγώ αυτή τη στιγμή, που στα δυο μου παιδιά μαθαίνουμε την σεξουαλικότητα τους εγώ και ο πατέρας τους με πάρα πολύ αγάπη και ηρεμία, τους τα λέμε όλα και δεν κρυβόμαστε καθόλου από αυτά. Νιώθω καλά», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε: «Δεν θα ήθελα ξαφνικά ένας δάσκαλος να κάνει τα παιδιά μου να νιώσουν άσχημα, μιλώντας για την σεξουαλικότητα».


Ειδήσεις σήμερα:

«Έπιασα τη φωτοβολίδα αλλά δεν την εκτόξευσα» ισχυρίζεται ο ανήλικος αδερφός του 18χρονου που τραυμάτισε τον αστυνομικό στου Ρέντη

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η ψυχρή εισβολή από Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο - Πώς θα κινηθεί το Σαββατοκύριακο

Έρχεται «πράσινος φόρος» στους επιβάτες πτήσεων στη Δανία από το 2025 - Πόσο θα επιβαρύνονται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης