Η αλήθεια για τον «Έρωτα Φυγά» και το νέο «Survivor»

Η αλήθεια για τον «Έρωτα Φυγά» και το νέο «Survivor»

Στο παρά ένα της λήξης του α’ μισού της σεζόν έχουμε σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις

TV_erwtas-fygas
Ένα δελτίο Τύπου ήταν αρκετό για να γίνει σαφές ότι μία σειρά τόσο επιτυχημένη όσο και ταλαιπωρημένη σταματά να προβάλλεται από το κανάλι το οποίο την φιλοξενούσε εδώ και χρόνια. Ο «Ερωτας Φυγάς» ολοκληρώνει την πορεία του από το Open με ένα σημείωμα που απλώς ενημερώνει για αλλαγές στο πρόγραμμα που προκύπτουν από την διακοπή προβολής της σειράς. Από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου στις 20.00 θα προβάλλεται η ταξιδιωτική εκπομπή «Εικόνες». Οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας παραγωγής του «Ερωτα Φυγά» συνεχίζονται με δύο κανάλια, τα οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι και αυτή την στιγμή. Ας μην βιαζόμαστε και ας περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που περιμένουν να μάθουν την επόμενη ημέρα για τις δουλειές τους. Είναι σοβαρό.
EF_S02E71_sub_09_001

Με μία συνέντευξή του την εκπομπή «Fay’s time», ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε απαντήσεις αλλά και ειδήσεις που αφορούν τον νέο κύκλο του «Survivor», ο οποίος θα αρχίσει να προβάλλεται στις 7 Ιανουαρίου. Μεταξύ άλλων έγινε γνωστό ότι επιτέλους σταματά η ψηφοφορία κοινού και οι παίκτες θα προκρίνονται βάσει επίδοσης και όχι βάσει ακολούθων και θαυμαστών. Αυτό που ειλικρινά έχει κουράσει όμως είναι η συμμετοχή των ίδιων και των ίδιων. Δεν βαρέθηκαν εκείνοι να πηγαίνουν αλλά βαρεθήκαμε εμείς να τους βλέπουμε. Ας μπουν φρέσκα πρόσωπα, επιτέλους!
Κλείσιμο
5503_ACUN_ILICALI_792023__1_

Ψάχναμε να μάθουμε ποιος νίκησε τελικά σε αυτό το ριάλιτι με τους celebrities στον ΣΚΑΪ. Κάτι μάθαμε αλλά πραγματικά, τόσο αδιάφορο ριάλιτι έχει χρόνια να περάσει από την τηλεόραση. Περισσότερη φασαρία κάνουν οι παίκτριες εκτός παρά όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι. Από ‘κει καταλαβαίνεις…

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα η νέα παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV, «17 Κλωστές» που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Η σειρά 6 επεισοδίων, σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου - Κάτιας Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 1HD. Ωραίο νέο και ανυπομονούμε, καθώς οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία πολύ καλή δουλειά.

Αναμονή για αρκετές αποφάσεις που αφορούν το β’ μισό της σεζόν καθώς τα οικονομικά μεγέθη δεν επιτρέπουν «ανοίγματα» ή παράτολμες αποφάσεις. Μέχρι να ανακοινωθούν επίσημα το ποια θα είναι τα νέα προγράμματα που θα ενταχθούν τους επόμενους μήνες στην ροή των καναλιών ας είμαστε επιφυλακτικοί και ας κλείσουμε τα αυτιά στις παραπλανητικές διαρροές, οι οποίες ολοένα και αυξάνονται εσχάτως.

Ένα μικρό κουίζ και ευχές για καλό Σαββατοκύριακο: Ποια παρουσιάστρια μετράει αντίστροφα προκειμένου να τελειώσει η σεζόν και να… «φύγει τρέχοντας»;

Ειδήσεις σήμερα:

Απίστευτο περιστατικό στην Ουκρανία με δημοτικό σύμβουλο να πετά χειροβομβίδες μέσα στο συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Αντίδραση Σαμαρά στην τροπολογία για τους παράνομους μετανάστες - Ζητά από την κυβέρνηση να την αποσύρει

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε τη σεξουαλική ζωή με την Ιωάννα Τούνη - Το μυαλό θέλει, το σώμα δεν πάει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης