Για μια φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία κρατούσε μια μεγάλη ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, τη ρώτησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» ρωτήθηκε από τον σεφ για τα τριαντάφυλλα και για τον αποστολέα τους.
«Σκάει μια φωτογραφία και έλεγε Φαίη Σκορδά με μπουκέτα τριαντάφυλλα, χιλιάδες. Τι παίζει μωράκι;» ρώτησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Στο οποίο η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Παιδιά δεν ξέρω μου ήρθε αυτή η ανθοδέσμη σήμερα. Να σας πω κάτι, είναι η πρώτη φορά που μου ήρθαν τόσα πολλά λουλούδια, είχε μια κάρτα που έγραψε πόσα λουλούδια ήταν, ήταν 201 αλλά δεν ξέρω από πού είναι. Η κάρτα δεν είχε όνομα. Δεν ξέρω από πού είναι τα λουλούδια. Είχα μια σκέψη και ξεφτιλίστηκα γιατί δεν ήταν. Ορκίζομαι ότι δεν ξέρω από που είναι, δεν παίζει τίποτα».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.