Ο Ορφέας Αυγουστίδηςέδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του στον «Σασμό», αλλά και για την οικογένειά του.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, ανέφερε για τον ρόλο του «Αστέρη» στη δραματική σειρά του Alpha: «Έχω αγαπήσει την αθωότητά του».
Πρόσθεσε επίσης: «Αυτό είναι το πιο γοητευτικό του σημείο. Έχει μια πίστη στην καλοσύνη και την αγάπη, σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ είμαι λιγότερο ρομαντικός. Κάνω κύκλους, τώρα είμαι πιο ρομαντικός από ό,τι παλιά, αλλά όχι όσο ήμουν μικρός».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxor0y5sp28x)
Όσο για την πατρότητα, δήλωσε: «Προσπάθησα να καταλάβω τους γονείς μου, προτού γίνω μπαμπάς. Τώρα κοιτάζω εμένα πώς ήμουνα μικρός και ξεθυμώνω με κάποια δικά μου κομμάτια σε σχέση με συμπεριφορές και ανασφάλειες. Κάπως αποδέχομαι και δικά μου κομμάτια. Το γέλιο του γιου μου είναι μοναδικό, όπως κι ο τρόπος που εμπιστεύεται ολοκληρωτικά».
Στη συνέχεια, μίλησε για τη σύζυγό του. «Όλα είναι φυσιολογικά στη σχέση μου με τη σύζυγό μου. Υπάρχει και η απογοήτευση και η όποια ένταση και δεν είναι εύκολο φυσικά, αλλά όταν κερδίζεις μία μάχη η χαρά είναι μεγαλύτερη. Οι τρίτοι σε μια σχέση πρέπει να ακολουθούν τον βηματισμό που έχουν θέσει οι πρώτοι. Ένα ακόμα παιδί είναι στη σκέψη μας, μακάρι να είμαστε τυχεροί και να πολλαπλασιαστούμε», είπε κλείνοντας.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.