Ορφέας Αυγουστίδης: Σε ποια παράσταση θα πρωταγωνιστήσει τον φετινό χειμώνα

Ορφέας Αυγουστίδης: Σε ποια παράσταση θα πρωταγωνιστήσει τον φετινό χειμώνα

Στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου

Orfeas_Avgoustidis
Στη σκοτεινή κωμωδία του Marius Von Mayenburg «Ο Άσχημος», που έχει παρουσιαστεί με επιτυχία σε περισσότερες από 30 χώρες, θα πρωταγωνιστήσει φέτος ο Ορφέας Αυγουστίδης, μαζί με τους Γιάννη Κλίνη, Μαίρη Μηνά και Ηλία Μουλά . Η παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Γιώργος Κουτλής, θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.

Orfeas_Avgoustidis_-_Mary_Mina


Τέσσερις ηθοποιοί υποδύονται οχτώ διαφορετικούς ρόλους σ’ αυτή την καυστική σάτιρα η οποία αναφέρεται στη βιαιότητα της σύγχρονης ναρκισσιστικής κοινωνίας, όπου η εικόνα και το κοινωνικό status καθορίζει πλέον, περισσότερο από ποτέ, τον πυρήνα της ύπαρξής μας.

Κλείσιμο
Ο Λέττε είναι άσχημος. Πολύ άσχημος. Αλλά δεν το ξέρει. Όταν, εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά του, όλοι γύρω του αναγκάζονται να του εξομολογηθούν την απερίγραπτη έκταση της ασχήμιας του, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Να αλλάξει πρόσωπο. Η εγχείρηση πηγαίνει υπερβολικά καλά και πλέον το ανείπωτα όμορφο πρόσωπό του, θα γίνει το διαβατήριό του για μια νέα ζωή - μια ζωή γεμάτη γυναίκες, δόξα, λεφτά... Όταν όμως το πρόσωπό του γίνεται προϊόν προς πώληση, τα πράγματα θα πάρουν μια πραγματικά άσχημη τροπή.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς τραμ 10:00-13:00 λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων

Βροχές και καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά


Η κοινή δήλωση των συμπρωταγωνιστών του Μάθιου Πέρι από τα «Φιλαράκια»: Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ, μια οικογένεια


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης