Ορφέας Αυγουστίδης: Σε ποια παράσταση θα πρωταγωνιστήσει τον φετινό χειμώνα
Στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
Στη σκοτεινή κωμωδία του Marius Von Mayenburg «Ο Άσχημος», που έχει παρουσιαστεί με επιτυχία σε περισσότερες από 30 χώρες, θα πρωταγωνιστήσει φέτος ο Ορφέας Αυγουστίδης, μαζί με τους Γιάννη Κλίνη, Μαίρη Μηνά και Ηλία Μουλά . Η παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Γιώργος Κουτλής, θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου, στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου.
Τέσσερις ηθοποιοί υποδύονται οχτώ διαφορετικούς ρόλους σ’ αυτή την καυστική σάτιρα η οποία αναφέρεται στη βιαιότητα της σύγχρονης ναρκισσιστικής κοινωνίας, όπου η εικόνα και το κοινωνικό status καθορίζει πλέον, περισσότερο από ποτέ, τον πυρήνα της ύπαρξής μας.
Ο Λέττε είναι άσχημος. Πολύ άσχημος. Αλλά δεν το ξέρει. Όταν, εξαιτίας προβλημάτων στη δουλειά του, όλοι γύρω του αναγκάζονται να του εξομολογηθούν την απερίγραπτη έκταση της ασχήμιας του, αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα. Να αλλάξει πρόσωπο. Η εγχείρηση πηγαίνει υπερβολικά καλά και πλέον το ανείπωτα όμορφο πρόσωπό του, θα γίνει το διαβατήριό του για μια νέα ζωή - μια ζωή γεμάτη γυναίκες, δόξα, λεφτά... Όταν όμως το πρόσωπό του γίνεται προϊόν προς πώληση, τα πράγματα θα πάρουν μια πραγματικά άσχημη τροπή.
Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Τετάρτη & Κυριακή στις 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο στις 21:00
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας