Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Δεν βλέπω τον λόγο να βγάλει κάποιος που δεν με ξέρει φωτογραφία μαζί μου

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Δεν βλέπω τον λόγο να βγάλει κάποιος που δεν με ξέρει φωτογραφία μαζί μου

«Πολλές φορές, δεν ξέρουν ούτε το όνομά σου» πρόσθεσε

dafni-lamprogianni
Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον σεξισμό που έχει βιώσει η ίδια, στο κίνημα #metoo, αλλά και την πορεία της στην υποκριτική.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» κι αρχικά, αναφέρθηκε στις σεξιστικές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει.

«Έχω βιώσει σεξισμό σε όλη μου τη ζωή, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, όταν ήμουν ακόμα και στην εφηβεία. Με ενοχλούσε να με πειράζουν στον δρόμο, δεν με κολάκευε, με πείραζε. Όταν βγήκα στη δουλειά και την ενηλικίωση άρχισε να αμβλύνεται όλο αυτό, γιατί έπρεπε να επιβιώσεις μέσα από όλο αυτό», δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης: «Επειδή έχω αυτή την εικόνα του καλού κοριτσιού, δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουν να αντιδράσω ή να βρίσω. Μόνο στους ρόλους έχω αυτή την εικόνα, ότι είμαι μια κυρία από τις Βερσαλίες, αλλά αυτό δεν ισχύει. Αν στραβώσω, θα αντιδράσω, δεν θα περάσει ωραία αυτός που θα το κάνει. Δεν θα τον βρίσω, θα σεβαστώ τον άλλο άνθρωπο, αλλά μπορεί και να είναι χειρότερο όλο αυτό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxnzai6wo0ux)
Κλείσιμο

Αναφορικά με το #metoo, είπε: «Όταν βγήκε το #metoo κατάλαβα, στα 56 μου, ότι έχω δεχτεί περισσότερη βία από όση νόμιζα. Την αναγνώρισα κι έπαθα πλάκα. Νομίζαμε ότι αν αντέχεις, είναι οκ. Δεν είναι έτσι, πρέπει ο άλλος να μην το κάνει, πρέπει να υπάρχει ισορροπία βέβαια».

Όσο για την πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, ανέφερε: «Δεν έχω κάνει τίποτα στην πορεία μου σαν ηθοποιός. Αν αυτό που κάνεις, το φροντίζεις 100%, χαίρεσαι αν έχει ανταπόκριση, αλλά αν κάνεις και κάτι που δεν έχει, είναι το ίδιο. Οπότε, δεν θα βιώσω καμιά τρομερή επιτυχία. Έκανα 30 χρόνια για να πω ότι είμαι ηθοποιός, μου φαινόταν μεγάλος τίτλος. Μετά κατάλαβα ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια, οπότε είπα ότι πλέον μπορώ να πω ότι είμαι ηθοποιός».

Για τα media, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, δήλωσε πως δεν έχει καθόλου καλή σχέση μαζί τους. «Δεν κάνω πολλές συνεντεύξεις, γιατί οτιδήποτε λες, αυτό τον καιρό που μπορεί να το λες καλοπροαίρετα, το παίρνουν και το κάνουν "νιανιά". Συνήθως ποτέ, δεν παίρνουν την ουσία. Όλα πλέον, είναι με πιασάρικους τίτλους που ακυρώνουν την προσπάθεια της συζήτησης. Δεν έχω καλή σχέση με τον τίτλο "διάσημος". Δεν ξέρω πώς βοηθάει όλο αυτό, δεν έχω καθόλου social media», εξήγησε.

Τέλος, είπε: «Δεν δίνω ποτέ αυτόγραφα και φωτογραφίες. Ζητάς από τον γιατρό σου αυτόγραφο, που κάνει κάτι πολύ σπουδαίο; Όταν μου ζητούν, προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν νιώθω καλά να μου ζητούν φωτογραφίες και αυτόγραφα, σαν να είμαι είδωλο. Δεν βλέπω τον λόγο να βγάλουν φωτογραφία με εμένα, που δεν με ξέρουν. Πολλές φορές, δεν ξέρουν ούτε το όνομά σου».


Ειδήσεις σήμερα:

Σύζυγος πρώην Σταρ Ελλάς ο αρχηγός της συμμορίας που έκλεψε δεκάδες εκατομμύρια από το Δημόσιο μέσω ΦΠΑ

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στα Σπάτα - Νεκροί ένας 18χρονος και μία 52χρονη

Ψάχνουν τον μυστηριώδη TikToker που καταγράφει κρυφά Βρετανίδες με «καυτό» ντύσιμο στις βραδινές τους εξόδους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης