H Megaλη Χαρούλα και η μεγάλη συμμαχία

Μέσα στην αντάρα, γίνονται και μερικά ωραία πράγματα

xaris-alexiou-grammeli-arthrou
Όποιος είδε την Κατερίνα Ζαρίφη στην εκπομπή «Fay’s Time» να μιμείται την Φαίη Σκορδά, κατάλαβε γιατί πρόκειται για μία πολύ ταλαντούχα παρουσιάστρια. Αποτύπωσε κινήσεις, στραβοπατήματα, βλέμμα, συνήθεις εκφράσεις της Φαίης με σπαρταριστό τρόπο. Ακόμη και το γεγονός ότι το κινητό έρχεται στα πέντε εκατοστά από τα μάτια της το μιμήθηκε μοναδικά και σκόρπισε γέλιο. Υπάρχει και κάτι άλλο όμως, ακόμη πιο σημαντικό. Το ότι η Ζαρίφη επεσήμανε πως την περίοδο που μπήκε στην τηλεόραση υπήρχε μόνο το πρότυπο – δυνάστης: ξανθιά με μπούκλες και τρελή χαρά. Σε καμία περίπτωση κανονικές γυναίκες γυναίκες και σίγουρα όχι γυναίκες σαν την Κατερίνα. Δεν το είπε όμως πικρόχολα, δεν κατήγγειλε, δεν κατακεραύνωσε, δεν έγινε «καταπέλτης». Είπε κάτι που δεν ήταν ωραίο θέλοντας απλά να τονίσει πως πλέον δεν γίνεται. Αυτή είναι η σπουδαία καλή πρόθεση, η οποία πλέον δεν συναντάται ούτε στα πλατό, ούτε γενικά στον δημόσιο λόγο. Μόνο γκρίνια και υψηλοί τόνοι για τις εντυπώσεις. Στην Κατερίνα Ζαρίφη, το είπα και το ξαναλέω, αξίζουν ευκαιρίες και στήριξη ουσιαστική.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxn4uxfwzby9)

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του τηλεοπτικά. Τον διακρίνει ηρεμία και όχι υποτονικότητα, καλή διάθεση και απολαμβάνει μια πολύ καλή πορεία. Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι ο Γρηγόρης πλέον είναι από τους παλαιότερους παρουσιαστές της ψυχαγωγίας και επιμένει να συστήνεται εκ νέου στο κοινό. Δεν επαναπαύεται, δεν δείχνει αλαζονεία. Στην διαπραγμάτευση που γίνεται για το νέο συμβόλαιό του, όποια και αν είναι αυτή, βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση. Δίκαια. Θα με εξέπληττε ωστόσο αν επέστρεφε στην πρωινή ζώνη.

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου στο «Mega Stories» με την Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η εκπομπή φιλοξενεί την σπουδαία Χαρούλα Αλεξίου αλά με μία διαφορετική προσέγγιση. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό στους βασικούς σταθμούς της ζωής της, ξεκινώντας. Η μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία το τελευταίο διάστημα διανύει μια άλλη πορεία πολύ δημιουργική, στην οποία κυριαρχεί η υποκριτική, ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές. Ανυπομονούμε. Παρεμπιπτόντως, τι έπος ήταν αυτό με τον Διονύση Ατζαράκη. Όταν ο σπουδαίος ξέρει να τσαλακώνεται και να αυτοσαρκάζεται, ο ασήμαντος εξαφανίζεται και από το πλάνο.

Η «Γη της Ελιάς» έχει τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών με διαφορά από τον ανταγωνισμό και κάθε βράδυ σπάει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου. Οι ερμηνείες γι αυτό μπορεί να είναι πολλές, ωστόσο υπάρχει μία πολύ σημαντική. Είναι η μοναδική δραματική καθημερινή σειρά, η οποία έχει μεγάλο ποσοστό χιούμορ. Μεγάλη υπόθεση η χαρά στην τηλεόραση και έχει υποτιμηθεί.
Η-ΓΗ-ΤΗΣ-ΕΛΙΑΣ_3-2
Τι ωραίο και ανάλαφρο αυτό το πινγκ πονγκ που προέκυψε μεταξύ των εκπομπών της Σίσσυς Χρηστίδου και της Μπέττυς Μαγγίρα! Αυτοτρολάρονται, σπάνε πλάκα και αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της τηλεόρασης, πολύ πιο ανάλαφρης και ψυχαγωγικής.
Καταφθάνουν τα δελτία Τύπου με τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών για τις δύο εορταστικές εβδομάδες. Μετά από χρόνια, καλοδουλεμένες εκπομπές, πολλοί καλεσμένοι, ανατροπές στα συνηθισμένα και γενικά μια γιορτινή διάθεση. Θα σταματήσουν και οι καβγάδες, ευτυχώς…

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης