Αλμπέρτο Μποτία: Προσπάθησε να τραγουδήσει κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα αλλά δεν ήξερε τους στίχους - Δείτε βίντεο

Αλμπέρτο Μποτία: Προσπάθησε να τραγουδήσει κομμάτι της Ελένης Φουρέιρα αλλά δεν ήξερε τους στίχους - Δείτε βίντεο

Ενώ τόνισε σε συνέντευξη, πως με τον γιο τους «ανακαλύπτει έναν καινούριο κόσμο»

botia8373
Απόσπασμα από συνέντευξη του Aλμπέρτο Μποτία για την Ελένη Φουρέιρα και τη ζωή τους με το μωρό τους, παρουσίασε το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «MEGA Καλημέρα». 

Όταν η δημοσιογράφος του «Game Time» τον ρώτησε, ποιο είναι το αγαπημένου του τραγούδι από τις επιτυχίες της συντρόφου του, ο ίδιος απάντησε πως είναι «Τι Κοιτάς», το οποίο και κλήθηκε να τραγουδήσει. Αν και ακολούθησε τον σωστό ρυθμό, δεν ήξερε τα λόγια και ξέσπασε σε γέλια, ενώ παραδέχτηκε ότι το είδος της μουσικής που ακούει περισσότερο, είναι η house.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxn1mm4v4mjd)

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε για το παιδί του, ο Αλμπέρτο Μποτία τόνισε: «Είναι μία νέα εμπειρία, καθώς όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε έχω ένα μωρό και είναι συναρπαστικό, ανακαλύπτω έναν καινούργιο κόσμο με εκείνον. Θα επιλέξει ο γιος μου τι θέλει να κάνει επαγγελματικά, αλλά είναι δύσκολο να είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να παλέψεις πολύ». 

Ο Μποτία έχει δώσει ξανά συνέντευξη, μιλώντας για το παιδί του. Στην εκπομπή «Μπαλατζά» στο YouTube, είχε πει τον Σεπτέμβριο:

«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Τώρα πλέον προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα στον γιο μου, ως πατέρας, όπως με δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου. Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος κάθε μέρα και να βελτιώνομαι. Με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένεια μου και να είμαι πάντα εκεί, 24 ώρες. Δεν αποσυνδέεσαι, είναι πολύ δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας και η αλήθεια είναι ότι από αυτή την έννοια, έχω αλλάξει. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης από αποσυγκεντρώνεσαι λίγο, αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια».
Η Σοφία Αλατζά συναντά τον Αλμπέρτο Μποτία | Μπαλατζά - Ep. 3

Αναφορικά με τη ζωή του στην Ελλάδα, εξήγησε ότι του αρέσει πάρα πολύ. «Μοιάζει πολύ με την Ισπανία, μου αρέσει ο καιρός κι οι άνθρωποι. Έχω μεγαλώσει σε προσωπικό επίπεδο εδώ στην Ελλάδα, δημιούργησα την οικογένειά μου κι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ανέφερε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ισχυρή έκρηξη βόμβας στο κέντρο του Πειραιά - Ζημιές σε ακτίνα 300 μέτρων

Ρόλερ κόστερ ο καιρός: Βαθιά άνοιξη μέχρι αύριο, κύμα ψύχους το Σαββατοκύριακο και Χριστούγεννα με... καραβάκι

H Μπάγερν άφησε εκτός Ευρώπης τη Γιουνάιτεντ - Δείτε όλα τα γκολ της βραδιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης