Αλμπέρτο Μποτία: «Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα στον γιο μου»

Αλμπέρτο Μποτία: «Προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα στον γιο μου»

«Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος κάθε μέρα και να βελτιώνομαι» είπε ο ποδοσφαιριστής

almperto-mpotia
Ο Αλμπέρτο Μποτία έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον νέο του ρόλο ως πατέρας, αλλά και την καθημερινότητά του στην Ελλάδα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή «Μπαλατζά» στο YouTube κι αρχικά, μίλησε για τον χαρακτήρα του, εκτός γηπέδου.

«Είμαι πολύ θετικός άνθρωπος, προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά με όλους και όλα, σέβομαι όλο τον κόσμο. Τώρα πλέον προσπαθώ να δώσω ένα καλό παράδειγμα στον γιο μου, ως πατέρας, όπως με δίδαξε κι εμένα η οικογένειά μου. Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος κάθε μέρα και να βελτιώνομαι», είπε χαρακτηριστικά.

Η Σοφία Αλατζά συναντά τον Αλμπέρτο Μποτία | Μπαλατζά - Ep. 3
Στη συνέχεια, εξήγησε τι άλλαξε σε εκείνον, όταν έγινε πατέρας. «Με έκανε να δω τη ζωή με διαφορετικά μάτια, να δίνω μεγαλύτερη προσοχή στον γιο μου, στην οικογένεια μου και να είμαι πάντα εκεί, 24 ώρες. Δεν αποσυνδέεσαι, είναι πολύ δύσκολο να αποσυνδεθείς, όταν είσαι πατέρας και η αλήθεια είναι ότι από αυτή την έννοια, έχω αλλάξει. Με το καθημερινό πρόγραμμα της προπόνησης από αποσυγκεντρώνεσαι λίγο, αλλά έχεις πάντα στο μυαλό σου την οικογένεια», εξήγησε.

Αναφορικά με τη ζωή του στην Ελλάδα, εξήγησε ότι του αρέσει πάρα πολύ. «Μοιάζει πολύ με την Ισπανία, μου αρέσει ο καιρός κι οι άνθρωποι. Έχω μεγαλώσει σε προσωπικό επίπεδο εδώ στην Ελλάδα, δημιούργησα την οικογένειά μου κι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης