Dune - Part Two: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ

Dune - Part Two: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ

Το φιλμ επιστημονικής φαντασίας θα κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου

dune_part_two
Ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για το επερχόμενο έπος επιστημονικής φαντασίας του Ντενί Βιλνέβ, το «Dune: Part Two», βγήκε στη δημοσιότητα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

Το καστ που επιστρέφει περιλαμβάνει τους Τίμοθι Σάλαμε, Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Στέλλαν Σκάρσγκαρντ, Ντέιβ Μπατίστα, Ζεντάγια, Χαβιέ Μπαρδέμ και Τζος Μπρόλιν. Οι νεοεισερχόμενοι στο franchise περιλαμβάνουν τον Κρίστοφερ Γουόκεν ως αυτοκράτορα Shaddam IV, τη Φλόρενς Πιου ως πριγκίπισσα Irulan, τον Όστιν Μπάτλερ ως Feyd-Rautha, τη Λέα Σεϊντού ως Lady Margot και τη Σουχέιλα Γιακούμπας Σισκάκλι.

Δείτε το τρέιλερ
Dune: Part Two | Official Trailer 3

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη της πλοκής: «Αυτή η συνέχεια της ταινίας θα εξερευνήσει το μυθικό ταξίδι του Paul Atreides (Σάλαμε), καθώς ενώνεται με την Chani (Ζεντάγια) και τους Fremen, ενώ βρίσκεται σε ένα πολεμικό μονοπάτι εκδίκησης ενάντια στους συνωμότες που κατέστρεψαν την οικογένειά του. Αντιμέτωπος με μια επιλογή ανάμεσα στον έρωτα της ζωής του και τη μοίρα του γνωστού σύμπαντος, προσπαθεί να αποτρέψει ένα τρομερό μέλλον που μόνο αυτός μπορεί να προβλέψει».

Το τρέιλερ δείχνει περισσότερο τον Paul καθώς προσαρμόζεται στη νέα του ζωή στην έρημο του Arrakis με την Chani και τους Fremen, ενώ στοιχειώνεται από όνειρα και οράματα που υπονοούν το μοιραίο και προφητευμένο μέλλον του.

Η διάρκεια της ταινίας θα ξεπερνάει εκείνη του προκατόχου του και θα αποτελεί έτσι τη μεγαλύτερη ταινία του Βιλνέβ μέχρι σήμερα. Το Collider ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει μέσω της Warner Bros. και της Legendary ότι το «Dune: Part Two» θα έχει διάρκεια 166 λεπτών.
Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι την 1η Μαρτίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League

Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

O γάμος του Νίκου Κούρη με την Έλενα Τοπαλίδου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης