Γιώργος Κοψιδάς: Μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, έκανα τη σεξουαλική μου επανάσταση

Γιώργος Κοψιδάς: Μετά από έναν επώδυνο χωρισμό, έκανα τη σεξουαλική μου επανάσταση

«Εκείνη την περίοδο δούλευα και νύχτα, που βολεύει πολύ να δουλεύεις νύχτα στο κομμάτι των γνωριμιών» ανέφερε ο ηθοποιός

kopsidas
Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε για τη σχέση του με την τηλεόραση, την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια και αναφέρθηκε στη σεξουαλική του επανάσταση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο «Breakfast@star» την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου.

«Φέτος δεν με προτίμησαν στη μυθοπλασία. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά αν ήταν ένα concept το οποίο θα μου άρεσε και θα είχε πλάκα και fun, μπορεί να το συζητούσα» είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς και συνέχισε: «Είμαι 1,5 χρόνο σε σχέση. Ο γάμος δεν είναι καθόλου στα σχέδιά μου, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Έχω συζήσει τρεις φορές με σχέσεις μου, αλλά συνειδητοποίησα ότι ακόμα και η συγκατοίκηση από ένα σημείο και μετά με καταπιέζει, οπότε έχω ανάγκη να έχω τον προσωπικό μου χώρο. Για εμένα το ιδανικό είναι αυτό που έχω τώρα. Ζει ο καθένας στο σπίτι του κι όσες ημέρες την εβδομάδα θέλουμε να κοιμηθούμε μαζί, το κάνουμε».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxm7zro13ki9)
Κλείσιμο

Σχετικά με το θέμα της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε: «Τα παιδιά χρειάζονται βασικά φροντίδα, αγάπη και αποδοχή. Αν ένα παιδί μπορεί να το πάρει αυτό από δύο ομόφυλους γονείς και μπορεί να μεγαλώσει μέσα σε ένα περιβάλλον με στοργή, αγάπη κι αποδοχή και όμορφα συναισθήματα, γιατί όχι;».

Τέλος, σχετικά με δηλώσεις του σε ένα podcast για το σεξ, ο ηθοποιός σημείωσε: «Μέχρι τότε ήμουν αρκετά μαζεμένο παιδί και συνεσταλμένο, είχα κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου. Μετά από έναν χωρισμό, που ήταν πάρα πολύ επώδυνος και βίωσα την απόρριψη, εκείνη την περίοδο δούλευα και νύχτα - που βολεύει πολύ να δουλεύεις νύχτα στο κομμάτι των γνωριμιών - ήταν για εμένα μία σεξουαλική επανάσταση. Συνεχίζω και απολαμβάνω ακόμα το σεξ».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραιτήθηκε από την προεδρία της Super League

Ακρωτηρίασαν το ένα πόδι του αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη φωτοβολίδα - Δίνει μάχη για τη ζωή του

O γάμος του Νίκου Κούρη με την Έλενα Τοπαλίδου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης