Δημήτρης Πετρόπουλος για το πρόβλημα της υγείας του: Χάλασε μια συνεργασία, δεν ήταν βέβαιο ότι θα ζω μέχρι την πρεμιέρα
«Είχα πει την αλήθεια από την αρχή, οπότε αυτό το βρήκα λίγο χτύπημα κάτω από τη μέση» σημείωσε ο ηθοποιός
Ο Δημήτρης Πετρόπουλος έκανε δηλώσεις και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και την προσωπική του ζωή.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Fay's Time» κι αρχικά, εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε παιδί.
«Στο κομμάτι της συντροφικότητας, συζούσα για πολλά χρόνια, αλλά το παιδί δεν ήρθε. Ήρθαν κάποια θέματα υγείας και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μακροπρόθεσμα σχέδια, όπως είναι ένα παιδί, το οποίο είναι για πάντα. Δεν ήμουν τόσο σίγουρος ότι είμαι εγώ ο ίδιος μακροπρόθεσμος», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxlg83vgjec1)
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν αυτό το πρόβλημα της υγείας του επηρέασε τις συνεργασίες του.
«Υπήρξαν άνθρωποι που φοβήθηκαν. Χάλασε μια συνεργασία, δεν ήταν βέβαιο ότι θα ζω μέχρι την πρεμιέρα. Είχα πει την αλήθεια από την αρχή, οπότε αυτό το βρήκα λίγο χτύπημα κάτω από τη μέση», σημείωσε.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.