Η απορία για Ηλιάνα και η επιστροφή Μικρούτσικου

Η απορία για Ηλιάνα και η επιστροφή Μικρούτσικου

Μύθοι και αλήθειες για τα τηλεοπτικά δρώμενα

TV_illiana-papageorgiou
Παρακολουθώντας το «Στούντιο 4» σήμερα το μεσημέρι, κατάλαβα για μία ακόμη φορά κάτι σημαντικό για την τηλεόραση. Υπάρχει τρόπος να γίνουν ωραίες εκπομπές, τις οποίες δεν θα διατρέχουν τα συνήθη παθογενή συμπτώματα: αυτοαναφορικότητα, αντεγκλήσεις, τοξικό περιεχόμενο, αναγωγή του ασήμαντου σε σημαντικό και απώλεια του ψυχαγωγικού πυρήνα. Την αμορφωσιά την παρακάμπτω.

Υπάρχει λοιπόν τρόπος αν επιλέξεις να κάνεις ωραίες κουβέντες, αν φυσικά είσαι καλά διαβασμένος και δεν περιορίζεσαι στο να προτάξεις ένα μικρόφωνο και να ρωτήσεις για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών έξω από τα εγκαίνια καταστήματος πουλερικών. Να ρίξεις φως στον πολιτισμό, επιλέγοντας παραστάσεις, συναυλίες, εκθέσεις και πρόσωπα. Να δημιουργήσεις ευφάνταστα βίντεο. Να προτείνεις ιδέες και λύσεις. Να ανοίξεις παράθυρο στον κόσμο και στην πόλη. Αλλά είπαμε. Θέλει τόλμη η τηλεοπτική ελευθερία και πρωτοτυπία. Και φυσικά αναγνώριση από το κοινό. Το οποίο παραπονιέται για κακή ποιότητα τηλεόρασης την ίδια ώρα που δεν στηρίζει όσο θα περίμενε κάποιος τις πιο εκλεπτυσμένες προτάσεις. Αρα; Πολύ κακό για το τίποτα και πολύ καλό για να το αντέξουμε. Παρεμπιπτόντως, Νάνσυ και Θανάσης «κεντάνε». Και μαζί και η ομάδα τους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει εκτός απροόπτου στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση και πλέον υγιέστατος έρχεται πρωί πρωί να ξαναπάρει την θέση του και να «ανάψει φωτιές».
μικρουτσικος
Κλείσιμο
Μπορεί το «Your Face sounds familiar» να αναβλήθηκε, κάτι τέτοιο όμως δε δείχνει να ισχύει και για το «Just the two of us» το οποίο, εκτός απροόπτου θα το δούμε κατά Ανοιξη πλευρά, δηλαδή Μάρτιο. Μένει η τελική και επίσημη ανακοίνωση του καναλιού. Για το «Secret Song» βλέπουμε…

Η Σοφία Αλιμπέρτη πάντα συζητά σε καλό κλίμα με την Barking Well αλλά προς το παρόν δεν προβλέπεται κάποια εκπομπή. Αυτό που προηγείται είναι το πρωινό μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου με πολλές εκπλήξεις στα πρόσωπα που θα το παρουσιάσουν τελικά αλλά και στο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει η Αννίτα Πάνια στην απογευματινή ζώνη. Μάλλον Φλεβάρη, όπως όλα δείχνουν.

SOFIA

Αυτή η επίθεση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ουδέποτε πρόσβαλε ή επιτέθηκε σε τηλεοπτικό πρόσωπο, μοιάζει πλέον ακατανόητη. Τόσο μένος; Τόσο πολύ ενοχλεί ένα κορίτσι που ποτέ δεν βγήκε ούτε να κομπάσει ούτε να βαφτίσει το κρέας – ψάρι; Γιατί; Δεν έσπασε τα κοντέρ, δεν σήμανε την αποκάλυψη της δεκαετίας αλλά στάθηκε με ευγένεια απέναντι σε όλους και ανέλαβε και τις ευθύνες της.
ILIANA__3_
Κουίζ: ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο που περιμέναμε να δούμε, τελικά δεν θα το δούμε;

Φωτογραφίες: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Η Πόπη Τσαπανίδου... μπάρκαρε για Καραϊβική μετά το ναυάγιο του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ο πυρήνας της ζωής μου

Βέλγιο: 36χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε με 200 μαχαιριές από τον πρώην σύντροφό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης