Ο Χρήστος Φωτίδης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα ομόφυλα ζευγάρια, τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία παιδιών.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν θα ήμουν αρνητικός για τον γάμο, αλλά σε λίγο θα ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε στρέιτ, έτσι όπως το πάνε».
Πρόσθεσε επίσης: «Δεν είναι να το βγάζουμε απ' έξω. Ο καθένας μπορεί να είναι στρέιτ, γκέι ή bi. Δεν χρειάζεται να βγει να το πει στις εφημερίδες. Ως προς τι; Δηλαδή ένας φιλόζωος πρέπει να βγει να πει για τη φιλοζωία του για να πάρει σταυρούς και ψήφους; Εγώ πουθενά δεν έχω βγει να πω πώς παλεύω με τα τέσσερα παιδιά μου».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxlel9ywdcy1)
Στη συνέχεια, σχετικά με την υιοθεσία δήλωσε: «Θα μπορούσαμε όλοι να υιοθετήσουμε έναν μετανάστη, αν είχαμε το περιθώριο, να εντάξουμε στην κοινωνία αυτούς τους ανθρώπους που είναι δυστυχισμένοι, που θέλουν την ελληνική κουλτούρα και να είναι κοντά μας».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Αυτό θα μου ήταν εμένα σαν σκέψη. Να μπορούσα να πάρω ένα πέμπτο παιδί. Αλλά δεν είμαι αρνητικός, γιατί αν δύο άνθρωποι είναι πραγματικά συμφιλιωμένοι -έχουμε δει και μονογονεϊκές οικογένειες-, τα παιδιά τους μπορεί να είναι καταπληκτικά και να μην κουβαλάνε τίποτα. Δεν ξέρω πόσο bullying θα φάνε αυτά τα παιδιά στη ζωή τους».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας