Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο βίντεο με τον τραγουδιστή, όπως είναι σήμερα

Πασχάλης Τερζής: Σπάνιο βίντεο με τον τραγουδιστή, όπως είναι σήμερα

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας του από τα «φώτα» - Η ανάρτηση της κόρης του, Γιάννας

terzis_shmera
Ο Πασχάλης Τερζής λείπει τα τελευταία χρόνια από το καλλιτεχνικό στερέωμα και ζει μακριά από τα «φώτα» στη Θεσσαλονίκη, όπου και ασχολείται με το κτήμα του.

Ο ίδιος είχε έρθει αντιμέτωπος με διάφορα προβλήματα υγείας και με δική του απόφαση, αποσύρθηκε από το τραγούδι, χωρίς να ετοιμάζει, τουλάχιστον μέχρι τώρα, την επιστροφή του.


Δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ούτε έχει social media και γι' αυτό οι πολλοί θαυμαστές του δεν έχουνε εικόνα για το πως είναι σήμερα ο αγαπημένος τους λαϊκός τραγουδιστής.

Το Σάββατο, όμως, 9 Δεκεμβρίου, η κόρη του, Γιάννα Τερζή ανέβασε στο Instagram της ένα σπάνιο βίντεο με τον πατέρα της, μέσα από ένα αυτοκίνητο.

Ο Πασχάλης Τερζής κάθεται στη θέση του συνοδηγού και εκείνη στο πίσω κάθισμα και περνά χρόνο με την οικογένειά του.

Δείτε το βίντεο

Η ζωντανή σύνδεση στον αέρα, πρόσφατα
Έπειτα από αρκετά χρόνια έκανε μία μικρή επάνοδο, φέτος, με την τηλεφωνική σύνδεση που είχε κατά τη διάρκεια ενός live του μουσικού σόου «J2US», για να μιλήσει για την Εύη Δρούτσα που διαγωνίστηκε με ένα κομμάτι του. «Πασχαλάκο μου είναι τιμή μου που τόσα χρόνια έχεις πει τόσα τραγούδια μου» είπε συγκινημένη η στιχουργός με τον Πασχάλη Τερζή να λέει: «Με έκανε κομμάτια πάλι. Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα και τα έβαλα εγώ πρώτος. Η Εύη το γέννησε αυτό το τραγούδι, έκλαιγε από την πρώτη στιγμή που μου διάβασε τους στίχους. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί, είναι παλικάρι η Εύη. Είσαι σταθμός στη ζωή μου».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs3z3hbhhgex)
Κλείσιμο

Το ίδιο κλίμα συγκίνησης μεταφέρθηκε από το πλατό και στα social media. Το Twitter «γέμισε» από μηνύματα για τον Πασχάλη Τερζή.

«Πασχάλη λείπεις», «Πόσο μας λείπει η φωνή σου», «Να επιστρέψεις έστω και για μία χρονιά» ήταν μερικά από τα tweets για τον Πασχάλη Τερζή.

Δείτε περισσότερα




Ειδήσεις σήμερα

Βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες σήμερα - Ανεβαίνει ο υδράργυρος από την Τρίτη

Τρομακτικά βίντεο από ανεμοστρόβιλους στο Τενεσί - Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες

Σημάδια κατάρρευσης της Χαμάς βλέπουν οι IDF - Παραδίδονται μαζικά φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους - Φωτογραφίες και βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης