Μάριος Αθανασίου: Όπως θα υποδυόμουν τον αεροπόρο, έτσι υποδύομαι και τον ομοφυλόφιλο

Μάριος Αθανασίου: Όπως θα υποδυόμουν τον αεροπόρο, έτσι υποδύομαι και τον ομοφυλόφιλο

Το βίντεο με όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα σχόλια που εισέπραξε μετά το γκέι φιλί του σε σειρά που πρωταγωνιστεί - Δείτε το βίντεο

marios_athanasiou3
Το σχόλιό του, μεταξύ άλλων και για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον γκέι χαρακτήρα που υποδύεται σε σειρά, άφησε ο Μάριος Αθανασίου το πρωί του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου.

Ο ηθοποιός, που ήταν και υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι» και όταν ρωτήθηκε για τον πρόεδρο του κόμματος, είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει ξεκινήσει χαμηλά, τον βρήκαμε στην κυβέρνηση, υπάρχει μία πτώση αλλά με τις αποχωρήσεις δεν έχουν φύγει και οι ακόλουθοι του κόμματος. Δεν ορίζω ως φαινόμενο τον Στέφανο Κασσελάκη. Αν ασχολείσαι λίγο καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος ήρθε και εκμεταλλεύτηκε ένα κενό, αλλιώς δεν θα συνέβαινε αυτό. Αν οι αντίπαλοί του ήταν πιο ισχυροί δεν θα είχε βγει αρχηγός κόμματος».

Πρόσθεσε ακόμη: «Είπε πως θέλει μια αλλαγή και να δώσει στον κόσμο κάτι άλλο. Δεν περίμενα ότι θα κερδίσει τόσο εύκολα. Θεωρούσα ότι είναι μια λύση με περισσότερη ανάπτυξη, έχεις περισσότερα πράγματα να χτίσεις πάνω σε αυτό, αν είναι όλα καλά».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxjpyrio52jd)

Για το αν δέχτηκε αρνητικά σχόλια μετά το γκέι φιλί του ρόλου του στον «Πρώτο από εμάς», ο Μάριος Αθανασίου είπε: «Δεν ασχολείσαι καν, μπορεί να υπάρξουν για οτιδήποτε. Δεν θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα ως κάτι ξεχωριστό, ως ιδιαιτερότητα ή κάτι ιδιαίτερο, γι’ αυτό είχα κάνει και αυτό το story, για να συνέλθουμε λίγο. Το σίριαλ είναι μια αποτύπωση της πραγματικότητας. Για μένα είναι ευκόλως εννοούμενο. Με συγκίνησαν τα μηνύματα κάποιων ανθρώπων. Μου είπαν ευχαριστώ και μου εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους, γιατί έχουν καταπιεστεί και οι ίδιοι. Γελάω με τα αρνητικά σχόλια. Μπορεί κάποιος να μην με ακολουθεί καν».

Τέλος, ο Μάριος Αθανασίου, είπε: «Το σενάριο διάβασα πρώτα. Το βρήκα σύγχρονο και ενδιαφέρον, και η πρώτη συζήτηση ήταν πως θέλαμε να το αντιμετωπίσουμε, την ματιά που θα το δεις. Το θέμα της ασθένειας του Σπύρου, – ο καρκίνος – ο τρόπους που αποφασίσεις να το δείξεις, αν αυτό αντιμετωπιστεί με σεβασμό και αγάπη. Το βρίσκω θετικό να μιλάμε εν έτει 2023 πιο ανοιχτά για κάποια πράγματα. Όταν έπρεπε να το συζητήσω με τα παιδιά, πήγαν όλα καλά και φυσιολογικά. Εύχομαι να υπάρχει υγεία και να είναι η χρονιά που όλοι μας να πραγματοποιήσουμε τα βασικά όνειρά μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Το ινστιτούτο της απάτης: Τους κατέστρεφαν τα πρόσωπα με «μαϊμού» μπότοξ - Στο φως τρεις νέες δικογραφίες

Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής - «Μας χαμογέλασε η τύχη»

Δεύτερο κρίσιμο 24ωρο για τον 31χρονο αστυνομικό - Εσπευσμένα στην Αθήνα η οικογένειά του








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης