Ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στο πλατό του «Super Κατερίνα», με τους συνεργάτες του να απορούν σχετικά με την απουσία του, αφού δεν είχαν ενημερωθεί για αυτή.
Αφού καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε, βλέποντας την άδεια καρέκλα του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Πού είναι ο Ανδρέας μας; Είναι αδιάθετος».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxitckeoprq1)
Στην ερώτησή της απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ενημερώνοντάς την πως έστειλε μήνυμα στον παρουσιαστή, όμως δεν έλαβε απάντηση.
«Έστειλα μήνυμα στον Ανδρέα και δεν μου απάντησε. Λογικά, θα είναι αδιάθετος», είπε χαρακτηριστικά.
Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου του ευχήθηκε περαστικά και συνέχισε τη ροή της εκπομπής. «Περαστικά Ανδρέα μου», είπε η παρουσιάστρια.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας