Η Ελίζαμπεθ Ελέτσικαι ο Νεκτάριος Λεμονίδης έκαναν δηλώσεις και μίλησαν για τον επικείμενο γάμο τους.
Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» κι αρχικά, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε για τον μέλλοντα σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Επιτέλους μπήκε το μονόπετρο στο δάχτυλο. Ένιωθα κι αυτή τη συστολή κι από το τηλέφωνο, όταν πρωτομιλήσαμε. Έχει συστολή, γιατί είναι και γιατρός, δεν είναι από αυτά τα αγοράκια που κάνουν πλακίτσες χωρίς λόγο. Είναι ευθυτενής, γαλαντόμος, ωραίος άντρας, κιμπάρης, έχει όλα τα καλά».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχει χιούμορ ο Νεκτάριος, είναι η χαρά της παρέας. Ζηλεύει κιόλας. Από την πρώτη μέρα κιόλας, με είπε "βασίλισσά του"».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxiqqzw0ao7d)
Ύστερα, τον λόγο πήρε ο Νεκτάριος Λεμονίδης, ο οποίος είπε αρχικά, για τον γάμο τους: «Θα φορέσω μπλε κοστούμι. Νομίζω ότι τα δώρα που έχω κάνει έως τώρα στην Ελίζαμπεθ είναι λίγα για την αξία της. Έχω ετοιμάσει μια έκπληξη για τον γάμο μας. Γενικά ζηλεύω λίγο, αλλά όταν έχεις μια γυναίκα τέτοια, που έχει τόση πέραση κι ενδείξεις θαυμασμού όταν περπατάμε, κάτι αισθάνεσαι».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να το διαχειριστώ, γιατί κι εγώ κάτι αξίζω. Η Ελίζαμπεθ είναι η γυναίκα που θα παντρευτώ, την υπεραγαπώ. Τα πικρόχολα σχόλια δεν με αφορούν. Η Ελίζαμπεθ σαν μαμά θα είναι η καλύτερη, το κάτι άλλο».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους