Χάλι Μπέρι για Αντζελίνα Τζολί: Ήρθαμε πιο κοντά, συζητώντας για τα δύσκολα διαζύγιά μας

Χάλι Μπέρι για Αντζελίνα Τζολί: Ήρθαμε πιο κοντά, συζητώντας για τα δύσκολα διαζύγιά μας

«Έχουμε βρει κοινό έδαφος» δήλωσε σε συνέντευξή της

berry_jolies
Η Χάλι Μπέρι και η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζουν μια ταινία, το «Maude v Maude» και όπως είπε η πρώτη σε συνέντευξή της, υπάρχει μια πολύ δυνατή χημεία μεταξύ τους.

Η «Catwoman» παραδέχτηκε ότι οι συζητήσεις που τις έχουν φέρει πιο κοντά, έχουν να κάνουν συχνά με «την πολυπλοκότητα των διαζυγίων τους».

«Είχαμε μια δύσκολη αρχή και νομίζω ότι αυτό θα ενισχύσει πραγματικά τη χημεία μας στην οθόνη. Η Αντζελίνα είναι μία απίστευτα δυνατή γυναίκα που εμπνέει τον κόσμο και η συνεργασία μας είναι κάτι για το οποίο ανυπομονώ» δήλωσε στο Variety.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι: «Οι συζητήσεις μας συχνά περιστρέφονται γύρω από τη δύσκολία των διαζυγίων και των προηγούμενων σχέσεων που είχαμε. Είναι ασφαλές να πούμε ότι έχουμε βρει κοινό έδαφος».

Και οι δυο ηθοποιοί έχουν απασχολήσει τον ξένο Τύπο με τα διαζύγιά τους. Η Μπέρι έγινε πρωτοσέλιδο όταν χώρισε με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ, μετά από οκτώ χρόνια. Από την άλλη, η Τζολί βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στην επικαιρότητα για το διαζύγιο με τον Μπραντ Πιτ, αφού οι δυο τους προσπαθούν ακόμη να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ με την εξαφάνιση της Χρυσάνθης από τα Διαβατά: Βίντεο την δείχνει σε κατάστημα εστίασης να ζητά δωρεάν φαγητό

Σαλαμίνα: Είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία ο δολοφόνος της 43χρονης αλλά δεν συνελήφθη ποτέ γιατί άλλαξε ταυτότητα!

Νέο περιστατικό θανάσιμου βασανισμού ζώου - Σκυλίτσα βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμό στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης