Νίκος Συρίγος: Γιατί ενδιαφέρει το αν έχω γνωρίσει τη σύντροφό μου στην κόρη μου;

Νίκος Συρίγος: Γιατί ενδιαφέρει το αν έχω γνωρίσει τη σύντροφό μου στην κόρη μου;

«Πρέπει να υπάρχει ένα όριο» σχολίασε όσον αφορά τις ερωτήσεις που δέχεται για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Δείτε το βίντεο

syrigos38
Στο ενδιαφέρον των εκπομπών για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε ο Νίκος Συρίγος, μιλώντας στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2».

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος έκανε λόγο για τις ερωτήσεις που δέχεται σχετικά με την τραγουδίστρια και τόνισε μια από αυτές, που πρόσφατα τον ενόχλησε.

«Δε μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στα μανταλάκια. Η προσωπική ζωή, είναι προσωπική ζωή. Πριν μερικές ημέρες έγινε κάτι που με ενόχλησε πάρα πολύ. Κάνουμε αυτά τα “πεσίματα”. Εγώ, αντιλαμβάνομαι πάρα πολύ τη δουλειά που κάνουν αυτά τα παιδιά και για χρήματα που δεν τους αξίζουν, πηγαίνουν και ξημεροβραδιάζονται.  Το να σε σταματάει κάποιος και να σε ρωτάει αν έχεις γνωρίσει στην κόρη σου τη σύντροφό σου, είναι… Τι σε ενδιαφέρει ρε παιδί μου εσένα αυτό; Κι αν το έχω κάνει ή όχι, θα πρέπει να βγω να το πω δημόσια; Τι ενδιαφέρει τον κόσμο αν έχω γνωρίσει τη σύντροφό μου στην κόρη μου;».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxi4usud9cmp)

Συνέχισε, λέγοντας: «Τι ενδιαφέρον μπορεί να έχει αυτό για τον κόσμο; Τι είδηση μπορεί να είναι αυτή; Λέω, τι με ρωτάς τώρα. Καταλαβαίνω ότι όταν είναι δυο δημόσια πρόσωπα, κάποιος μπορεί να ασχοληθεί.ω Αυτή την ερώτηση όμως, μπορείς να τη δικαιολογήσεις: Με όλο τον σεβασμό στον ρεπόρτερ που με ρώτησε, αλλά τι σε ενδιαφέρει εσένα;».

Τέλος, ο Νίκος Συρίγος είπε: «Αντιλαμβάνομαι, αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Μη με φέρεις σε δύσκολη θέση. Δεν είναι καλό, ούτε για σένα. Θεωρώ αγένεια να πατάω το γκάζι, όπως κάνουν άλλοι. Αλλά και η υπερέκθεση μπορεί να σε κάνει μαϊντανό».

Φωτογρφία: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ειδήσεις σήμερα:

Διακήρυξη φιλικών σχέσεων ανακοινώνουν σήμερα Μητσοτάκης και Ερντογάν: Οι συμφωνίες και οι επόμενες συναντήσεις

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας των διδύμων που σκοτώθηκαν στα Τέμπη με την ξαδέρφη τους: «Δεν θα ακούσω “μπαμπά μου, μπαμπάκα μου, θειούλη μου”»

«Η συμμετοχή αφορούσε μόνο εκρήξεις σε ATM»: Όλη η απολογία του τράπερ Don Leon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης