Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Νίκος Συρίγος: Η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι - Δείτε φωτογραφίες

Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Νίκος Συρίγος: Η πρώτη επίσημη εμφάνισή τους ως ζευγάρι - Δείτε φωτογραφίες

Πήγαν μαζί στο θέατρο «Παλλάς» 

zoyganeli_syrigos37
Παρά το γεγονός ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος αποφεύγουν να εκθέτουν τη σχέση τους στα «φώτα», το βράδυ της Τρίτης 14 Νοεμβρίου έκαναν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνισή του στο θέατρο «Παλλάς», όπου πήγαν για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του Γιώργου Νταλάρα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. 

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί, ντυμένους στα μαύρα, να περπατούν ο ένας δίπλα στον άλλο και να χαμογελούν. 

Δείτε τα στιγμιότυπα
zoyganeli_syrigos23435463
zoyganeli_syrigos2343546
zoyganeli_syrigos234354
zoyganeli_syrigos23435
zoyganeli_syrigos234
zoyganeli_syrigos983

«Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει»
Λίγες μέρες πριν, η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε για την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, είπε για τον σύντροφό της: «Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου με έχει αλλάξει».

Η τραγουδίστρια συνέχισε, εξηγώντας ότι: «Αυτό είναι και το ζητούμενο στη ζωή μας. Όταν βάζουμε έναν άνθρωπο στη ζωή μας και την καθημερινότητά μας το κάνουμε για να επηρεαζόμαστε θετικά και να βγάζουμε άλλες πτυχές μας. Αυτή είναι η ουσία της επαφής. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τις προσωπικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τις επαγγελματικές και με τις φιλικές. Η ύπαρξη του Νίκου στη ζωή μου, με υποβοήθησε στο να είμαι καλά, γεμάτη και ήρεμη, άρα είμαι και πιο λειτουργική και αποδοτική στην παράσταση».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwxl2w1ni3nl)
Κλείσιμο


Από τη μεριά του, ο Νίκος Συρίγος είπε για την τραγουδίστρια σε δική του, πρόσφατη συνέντευξη: «Είναι άλλο κρύβομαι και άλλο ανακοινώνω. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί είναι θέμα συζήτησης για ανθρώπους που δεν με ξέρουν. Ούτε πριν μιλούσα. Γιατί πρέπει τώρα να πω κάτι;».

«Γιατί ενδεχομένως το κορίτσι σου είναι γνωστό» του απάντησε ο δημοσιογράφος ο οποίος του πήρε τη συνέντευξη.

Τότε ο Νίκος Συρίγος απάντησε:

«Μα, δεν έχω κρυφτεί για κάτι. Έχω μια κανονική ζωή. Θα βγούμε, θα πάμε για φαγητό, για ένα κρασί. Το καλοκαίρι πήγα σε πολλές συναυλίες της, αλλά χωρίς να «φωνάζω» την παρουσία μου. Ως θεατής, όταν κι όποτε. Είναι και να το θες δηλαδή να προβάλλεις τα πάντα. Δεν είναι του γούστου μου οι έρωτες του Instagram, οι έρωτες των εξώφυλλων. Είναι τόσο αυθεντικό και τόσο ουσιαστικό όλο αυτό, που θέλεις να μείνει μεταξύ εσένα και του άλλου».


Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης