Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ Μπούντχεν: Γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους

Τομ Μπρέιντι - Ζιζέλ Μπούντχεν: Γιόρτασαν τα γενέθλια της κόρης τους

«Είσαι πάντα ένα φωτεινό αστέρι για όλους μας» έγραψε ο πρώην σταρ του NFL  σε ανάρτησή του

brady-gisele
Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπούντχεν γιόρτασαν τα 11α γενέθλια της κόρης τους, Βίβιαν, κάνοντες μερικές αναρτήσεις στο Instagram.

Ο Μπρέιντι μοιράζεται τη Βίβιαν με την Μπούντχεν, με την οποία ήταν παντρεμένος για 13 χρόνια από το 2009 έως το 2022 πριν χωρίσουν μετά από μια αναφερόμενη διαφωνία σχετικά με την επιθυμία του θρύλου του NFL να επιστρέψει στο άθλημα με τους «Tampa Bay Buccaneers».

Η Βίβιαν έχει έναν αδελφό που ονομάζεται Μπέντζαμιν και ένα ετεροθαλές αδελφάκι από την προηγούμενη σχέση του Μπρέιντι με την Μπρίτζετ Μόιναχαν, τον Τζακ. Ο Μπρέιντι τερμάτισε τη σχέση τους όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος.

«Ευτυχισμένα 11α γενέθλια στον πιο γλυκό μικρό άγγελο της ζωής μου!» έγραψε ο Μπρέιντι στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. «Το να σε βλέπω να εξελίσσεσαι στο καταπληκτικό άτομο που είσαι μου δίνει τόση χαρά. Είσαι πάντα ένα φωτεινό αστέρι για όλους μας. Συνέχισε να λάμπεις, κοριτσάκι μου, και μην σταματήσεις ποτέ να είσαι το ξεχωριστό, μοναδικό άτομο που είσαι. Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω!».

Κλείσιμο

Η Μπούντχεν δημοσίευσε και εκείνη ένα μήνυμα για τα γενέθλια της Βίβιαν.

«Χρόνια πολλά για τα γενέθλια της μικρής μου ηλιαχτίδας! Είμαι τόσο περήφανη για σένα με κάθε τρόπο. Σε ευχαριστώ που έκανες τη ζωή μου πολύ πιο φωτεινή! Te amo muito», έγραψε.


Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

«Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα - Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

«Θωρακισμένη» η επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα - Οι συμφωνίες στο τραπέζι

Φρικτός θάνατος για 6χρονο στις ΗΠΑ: Τον κατακρεούργησαν τα σκυλιά φιλικής οικογένειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης