Θάνος Κιούσης: Σκέφτηκα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί

Θάνος Κιούσης: Σκέφτηκα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί

«Πρέπει να λείψεις λίγο από τον κόσμο, αλλιώς θα καείς εύκολα και γρήγορα», είπε ο παρουσιαστής

kiousis-seferlis
O Θάνος Κιούσης μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, το «5Χ5» και τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αρχικά, περιέγραψε: «Πήγα σε σχολή τσίρκου στο Βέλγιο, γυρνώντας ξεκίνησα με το "Τσίρκο ρεντίκολο" και έδινα παραστάσεις στον δρόμο. Άρχισα να κάνω μπαλέτο κι ενώ έκανα χορευτικές παραστάσεις, έμπλεξα και με το τραγούδι. Γνωρίζω μια παρέα παιδιών και μπλέκω στη μουσική και προκύπτει η μπάντα "Σαλάτα" που τα είχε κάνει σαλάτα όλα, είχε χορό, τραγούδι και ζογκλερικά. Για κάποιο διάστημα αποτραβιέμαι από όλα αυτά, ήθελα να κάνω και κάτι άλλο στη ζωή μου, οπότε άφησα λίγο τα καλλιτεχνικά, συγκεντρώθηκα λίγο στην οικογένεια και σε κάποιες άλλες δικές μου δουλειές. Και μετά από λίγο είπα ότι θέλω να κάνω τηλεόραση και αυτοπροτάθηκα για το "5χ5" και ήρθα στο πλατό και έκανα οντισιόν και μετά από λίγο με πήραν».

Και συνέχισε: «Η μητέρα μου όταν της είπα ότι θα πάω σε σχολή τσίρκου απάντησε: "Τι να σου πω αγόρι μου, ό, τι σε φωτίσει ο Θεός". Τώρα που είμαι γονιός τους νιώθω πολύ περισσότερο. Δεν ξέρω πως θα το έπαιρνα εγώ αν μου έλεγε τώρα το παιδί μου ότι θέλει να πάει σε μια σχολή τσίρκου».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxg723szyirl)
Κλείσιμο

Για τα σχολικά του χρόνια σχολίασε: «Στο σχολείο ήμουν πολύ δημοφιλής και παιδί της πλάκας. Μία φορά σηκώθηκα για προσευχή στο σχολείο, γελούσαν όλοι και με φώναξε ο διευθυντής στο γραφείο» και για τις σχέσεις του με τις κοπέλες είπε: «Ήμουν ντροπαλός, δεν το είχα να πάω να μιλήσω στις κοπέλες, μετά την τρίτη λυκείου τα πρωτοέφτιαξα, έκανα σχέση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντα ήμουν ο Θάνος επαγγελματικά και περίμενα πότε θα έρθει η σωστή στιγμή. Πήγαινα στα κανάλια πάντα με δικές μου προτάσεις και με πράγματα που ήθελα να κάνω, τα έχω ακόμη στο συρτάρι μου όλα αυτά. Θα με φανταζόμουν να κάνω κάτι σε σόου. Μ' αρέσει να χορεύω, να συνδυάζω όλα αυτά που έχω μάθει, τις τέχνες που τις μπλέκω μεταξύ τους. Παλιότερα μού είχε γίνει πρόταση να κάνω το "YFSF", αλλά δεν ήθελα να το κάνω».

Για προηγούμενη δήλωσή του τόνισε: «Κάποια στιγμή είπα stop, δεν χρειάζεται να τα κάνουμε όλα, ας λείπω και λίγο από τον κόσμο, για να ξαναγυρίσω μετά, αλλιώς θα καείς πολύ εύκολα και γρήγορα».

Ενώ, για τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Θάνος Κιούσης ανέφερε: «Σκέφτηκα πάρα πολύ τη σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή, ήταν ένα στοίχημα που έπρεπε να κερδηθεί, γιατί δεν θα μπορούσαμε να γλυτώσουμε τη σύγκριση. Ο καθένας το παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο και ο τρόπος του Θάνου Κιούση είναι και αυτός ένας ωραίος τρόπος. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, αλλά δεν σου κρύβω ότι στην αρχή πήγαινα λίγο και εγώ: "Ώπα, τώρα τι θα γίνει"».

«Πάντα ήμουν φαν του [Χρήστου] Φερεντίνου. Η Μαρία Μπεκατώρου και η Ζέτα Μακρυπούλια μου φαίνονται εξαιρετικές και οι δύο» είπε σχετικά με τους παρουσιαστές που θαυμάζει αυτή τη στιγμή.

Κλείνοντας, ο Θάνος Κιούσης σημείωσε για την οικογενειακή του ζωή: «Ως μπαμπάς μερικές φορές κουράζομαι, ή τα έχω παίξει, δεν μπορώ να παίξω άλλο με τα παιδιά. Ως μπαμπάς κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου. Είναι πολύ ωραίο να είσαι μπαμπάς [...] Σε 10 χρόνια φαντάζομαι να είμαστε φίλοι και ωραία παρέα με τους γιους μου. Μας φαντάζομαι να κάνουμε οικογενειακώς ταξίδια με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο και θα κάνουμε βόλτες σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο».

Ειδήσεις σήμερα:

«Ντιμπέιτ» Νέας Αριστεράς-ΣΥΡΙΖΑ με ενδιάμεσο τον Τσίπρα: Η πρεμιέρα στο Σεράφειο και οι Ευρωεκλογές

Νέο έκτακτο δελτίο για τον καιρό: Από το βράδυ οι καταιγίδες - Θα χτυπήσουν και στην Αττική

Δεσμεύουν τα ακίνητα της χήρας Τράγκα, της αφήνουν τη σύνταξη χηρείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης