Γιώργος Χρυσοστόμου: Μου έχει συμβεί να με χωρίσουν μέσω μηνύματος, είναι λίγο άδειασμα

Γιώργος Χρυσοστόμου: Μου έχει συμβεί να με χωρίσουν μέσω μηνύματος, είναι λίγο άδειασμα

Ενώ αναφέρθηκε και σε μια άβολη ερωτική σκηνή με τη Νάντια Μπουλέ

xrisostomou-5434__1_
O Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», στην οποία μίλησε για την καριέρα και την προσωπική του ζωή.

Για τη θεατρική παράσταση «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι» στην οποία πρωταγωνιστεί, δήλωσε: «Είναι μια ευτυχής συγκυρία συνάντησης καλλιτεχνών και μιλάει για το πώς ο ναζισμός μπήκε στο αίμα των ανθρώπων και έγινε τέρας. Με συγκινεί πολύ που ο κόσμος βγαίνει έξω και είναι σε μια ανατριχίλα».

xrisostomou
O Γιώργος Χρυσοστόμου στην παράσταση «Η άνοδος του Αρτούρο Ούι»

Κλείσιμο
Για την τηλεοπτική σειρά «Ναυάγιο», ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Οι σκηνές του πνιγμού ήταν πολύ φροντισμένες από την παραγωγή. Ο ρόλος μου αγαπήθηκε γιατί ήταν γλυκός και ανθρώπινος, κάτι που σπανίζει στις μέρες μας. Ακόμα λαμβάνω μηνύματα ότι περιμένουν να με δουν σε κάποιο νησί με γένια. Ένα μήνυμα έλεγε “θέλω να επιστραφούν τα γλυπτά του Παρθενώνα κι ο Χρυσοστόμου στο Ναυάγιο”».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxffb8qzkeq1)

Στην ίδια συνέντευξη, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε πιο προσωπικά ζητήματα: «Το βραβείο Χορν το υποδέχθηκα με έκπληξη, είχα αποδεχθεί ότι δεν θα συμβεί αλλά χάρηκα πολύ, ήταν σκοτεινή περίοδος τότε. Όταν πήρα το βραβείο συγκινήθηκα πολύ, ήταν ένα φως εκείνη την περίοδο για εμένα. Διδάχθηκα ότι η υπομονή είναι μεγάλη αρετή. Η νύχτα κρύβει μεγάλη γοητεία, απλά από ένα σημείο και μετά λες χόρτασα, υπάρχουν κι άλλες γοητευτικές μεριές. Η νύχτα είναι λίγο σαν τις Απόκριες, όλοι κάτι ντύνονται. Υπάρχει και αλήθεια αλλά διαστρεβλώνεται στη διάρκεια της βραδιάς. Θεωρώ ότι το αλκοόλ οδηγεί σε κατάθλιψη. Κάνει ένα ανέβασμα για 3 – 4 ώρες και μετά τα ζητάει πίσω. Έκανα πάρα πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και τώρα είμαι σε ένα διάλειμμα. Ας πάω λίγο χωρίς τις ‘πατερίτσες’ και βλέπουμε».
ad21fa84-1697491595783-851875484-navagio
Στην τηλεοπτική σειρά «Ναυάγιο» του MEGA
Κλείνοντας, ο Γιώργος Χρυσοστόμου δήλωσε: «Με φλερτάρουν μέσω του Instagram. Μου έχει συμβεί να με χωρίσουν μέσω μηνύματος, είναι λίγο άδειασμα. Στη σειρά “Αγγελική” είχαμε ερωτική σκηνή με τη Νάντια Μπουλέ, την οποία σταματήσαμε γιατί ακούγονταν τα στομάχια μας που χώνευαν και περνούσε στο μικρόφωνο».

Ειδήσεις σήμερα:

Στην Ευρώπη η «κινεζική» πνευμονία - Τι εκτιμούν τρεις Έλληνες καθηγητές για τον ενδεχόμενο κίνδυνο

Κάθε νέα δημοσκόπηση και λίγο πιο χαμηλά ο ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί φοβούνται ακόμα και μονοψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές

Τι φόρο θα πληρώσουν νέοι και παλαιοί ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι και αγρότες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης