Μαίρη Συνατσάκη: Τα τηλεοπτικά πρόσωπα για την πολιτική της ορθότητα - «Όταν κουνάς το δάχτυλο...»

Μαίρη Συνατσάκη: Τα τηλεοπτικά πρόσωπα για την πολιτική της ορθότητα - «Όταν κουνάς το δάχτυλο...»

«Όταν στιγματίζεις ανθρώπους, να ξέρεις, να περιμένεις ότι θα βγουν και τα δικά σου στη φόρα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας - Τα «άλυτα» θέματα με τη Μελέτη και οι πλαστικές της Ζήνας

synatsaki-54534
Η αναδρομή της Ζήνας Κουτσελίνη στα παλιά, έφερε τη Μαίρη Συνατσάκη στο επίκεντρο των συζητήσεων, με τηλεοπτικά πρόσωπα από ψυχαγωγικές εκπομπές, να παίρνουν θέση. Η δημοσιογράφος έφερε στην επιφάνεια, παλιότερη αναφορά της YouTuber και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην ίδια και την κόρη της. «Έβρισε το παιδί μου» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ελεωνόρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος άφησαν το σχόλιό τους για τη YouTuber και τις τοποθετήσεις της, που της «γύρισαν» μπούμερανγκ.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στο «Πρωινό» πως: «Όταν κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, θα πρέπει να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα».

Δείτε το βίντεο

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος είπε: «Έχουν δύο σε κάτι δίκιο για τη Συνατσάκη. Η Συνατσάκη από κάποια στιγμή και μετά από όταν έφυγε από την τηλεόραση, που από ότι φάνηκε την έπνιγε, γιατί έμπαινε σε έναν ρόλο που δεν της πήγαινε… Μετά ο ρόλος που απέκτησε η Μαίρη, που έγινε μανούλα, απέκτησε οικογένεια, είπε κάποια προβλήματα υπερασπίζοντας ανθρώπους που αποτελούσαν κάποτε μειοψηφία. Όλα αυτά τέλεια. Το θέμα είναι το εξής. Με τη Μαίρη έχουμε συνεργαστεί δύο χρονιές και έχουμε συνεργαστεί και καλά και την πίστευα πάρα πολύ εγώ. Άλλο θέλω να πω, η Μαίρη Συνατσάκη στην πορεία, πολλές φορές, όταν σήκωσε την bandiera rossa της επανάστασης του πολιτικά ορθού και καλά έκανε, ήταν ιδιαίτερα αυστηρή. Και κούνησε πολύ έντονα το δάχτυλο. Όταν λοιπόν, ακόμα και όταν έχεις δίκιο, κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επισήμανε για τη Μαίρη Συνατσάκη, πως: «Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, είναι περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα για τις πλαστικές».

Μέσα από το «Happy Day», η παρουσιάστρια ανέφερε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει ότι έχεις ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι στο πλευρό των αδυνάμων… Εγώ δεν θα ξεχάσω που η Συνατσάκη ήταν στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη για το βίντεο που είχε διαρρεύσει από σύντροφό της για να την εκθέσει. Τότε είχε μπει μπροστά πρώτη. Όταν τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα επειδή επέλεξε να κάνει πλαστικές. Εγώ αυτό που θα επαναλάβω ότι όλοι όσοι είμαστε εδώ αλλά και στις άλλες εκπομπές στο παρελθόν μπορεί να έχουμε κάνει κάτι αντίστοιχο. Και εγώ το ίδιο θέμα αλλιώς θα το σχολίαζα στα 20 αλλιώς στα 30 αλλιώς στα 40, ανάλογα τις εμπειρίες και πολλά άλλα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxb3126zolo9)

Η Ελεονώρα Μελέτη
Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης 28 Νεομβρίου στο «Mega Καλημέρα», ότι υπάρχουν άλυτα ζητήματα, ανάμεσα στην ίδια και τη Μαίρη Συνατσάκη. «Εγώ με τη Μαίρη έχω ένα προσωπικό και δεν το έχουμε λύσει. Κάποια στιγμή ίσως να πρέπει και να το λύσουμε, το οποίο έχει ξεκινήσει από την ίδια τη Μαίρη. Κάνει φάουλ η Μαίρη, δεν είναι ότι επειδή πρεσβεύει την αγάπη, την αποδοχή και την πολιτική ορθότητα, δεν κάνει λάθη. Σαφώς και κάνει λάθη» είπε η παρουσιάστρια.

Συνέχισε, τονίζοντας: «Δεν μπορώ όμως παρά να της αναγνωρίσω το γεγονός ότι κάνει και αυτοκριτική. Η αυτοκριτική που έκανε ήταν πάρα πολύ ουσιώδης. Επίσης ταυτίζομαι με τη Ζήνα γιατί καταλαβαίνω ότι σε όποιο φάσμα και πλαίσιο αν αγγίζεις το παιδί του άλλου, όταν είσαι μάνα βγάζεις νύχια. Η αλήθεια είναι όμως και να είμαστε αντικειμενικοί ότι δεν την έβρισε η Μαίρη. Προσπαθώ να έχω όσο πιο αντικειμενική ματιά γίνεται, παρά το γεγονός ότι υπάρχει κι ένα προσωπικό φίλτρο που με εμποδίζει να δω ξεκάθαρα τις προθέσεις της Μαίρης».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxb2t2ap8seh)


Η Φαίη Σκορδά
Μέσα από το «Fay's Time», η Φαίη Σκορδά σχολίασε τις παραπάνω εξελίξεις, ως εξής: «Ενοχλήθηκε που αναφέρθηκαν στο παιδί της, αυτό ήταν και τίποτα άλλο. Το θέμα με το παιδί της είναι πάνω από όλα. Δεν γίνεται να την πείραξε περισσότερο ο σχολιασμός για τις πλαστικές, παρά για το παιδί».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxb7opokdzyx)

Συνέχισε, τονίζοντας: «Το παράπονό της ήταν ότι η Μαίρη δεν έδειξε σεβασμό απέναντι στην ίδια ως μάνα και ως γυναίκα. Είμαι κάθετη για το θέμα με το παιδί, δεν δέχομαι τίποτα από κανέναν. Έχω συνεργαστεί με τη Μαίρη Συνατσάκη πάρα πολλά χρόνια, ποτέ δεν την πέτυχα μια στιγμή να κάνει ένα απρεπές σχόλιο. Δεν μπόρεσε να υπηρετήσει τον ρόλο του να βρίσκεται σε κάποιο πάνελ κάποιες εκπομπής».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά είπε: «Μπορεί να μην είναι ευχάριστο και στη Μαίρη. Δεν ήταν ο εαυτός της και για αυτό δεν το συνέχισε. Μέχρι να φτάσει σε αυτή την επιλογή, σίγουρα θα έχει κάνει και ατοπήματα, αυτό όμως δεν σημαίνει όμως, ότι όλος ο κόσμος της είναι αυτός».

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος
Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έκανε το δικό του σχόλιο, λέγοντας: «Εμένα αυτό που μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση είναι ότι υπάρχουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο που εμφανίζονται – και το έχουν αποφασίσει μόνοι τους – ως θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας».

Κλείσιμο
Γιαννόπουλος για Συνατσάκη: «Έχει αυτοπαρουσιαστεί ως θεματοφύλακας του politically correct»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν αυτά τα πρόσωπα που έχουν αυτοβαφτιστεί "θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας" υποπέφτουν σε πολύ σοβαρά ατοπήματα - όπως είχε συμβεί αν θυμάστε το είχα πει με τη Δανάη Μπάρκα για το θέμα της Μαρίας Σολωμού που είχε μιλήσει και για τη σχέση και για τη διαφορά ηλικίας της Μαρίας με τον "σύντροφό" της - έτσι και εδώ, επειδή και η Μαίρη Συνατσάκη και αν είναι πρόσωπο που έχει αυτοπαρουσιαστεί ως θεματοφύλακας της πολιτικής ορθότητητας, καλό είναι να θυμόμαστε αυτά τα πράγματα, γιατί κανείς δεν είναι άγιος και όταν κάνει μία χοντράδα ένας άνθρωπος που το παίζει ο απόλυτος politically correct, φαίνεται διπλή».

Τι προηγήθηκε ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη 
Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή τις δηλώσεις της πρώτης για την τηλεόραση και το γεγονός ότι δεν της επέτρεπε να είναι ο εαυτός της. Η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε σε έναν σχολιασμό που είχαν κάνει σε εκπομπή που παρουσίασαν στο παρελθόν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για την κόρη της.

Αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη είπε μετά από σχετική ερώτηση που δέχτηκε για το αν χάθηκε ο αυθορμητισμός της YοuTuber, απάντησε: «Η κυρία Συνατσάκη δεν νομίζω να περιορίστηκε ποτέ ο αυθορμητισμός της. Άλλωστε, κάποτε σε μια εκπομπή που ήταν, έβρισε το παιδί μου, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν τον είχε περιορίσει τον εαυτό της, ενδεχομένως να το είχε σκεφτεί καλύτερα. Είναι ωραίο οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό και οι ίδιοι, να το θυμούνται, όταν μετά από χρόνια κρίνουν τους άλλους».

Δείτε το βίντεο του «Happy Day»
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxa8z5pnk9qp)

Θυμήθηκε ακόμη, πως: «Η κυρία Συνατσάκη μαζί με τον κύριο Ουγγαρέζο τότε, είχα δώσει μια συνέντευξη για την κόρη μου, όπου μιλούσα κι έλεγα ότι η κόρη μου είναι μικρή και της αρέσει πολύ η μαγειρική και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σεφ. Και πετάγεται ο Ουγγαρέζος τότε σε όλη την παρέα και είπαν “θα σε πάει αίμα” και γελούσαν όλοι μαζί, αυτός ήταν ο τίτλος της εκπομπής. Επειδή την κόρη μου τη λένε Έμμα, ότι θα με πάει… αίμα! Και πέταξαν τότε το περιοδικό κάτω τότε με σνομπισμό. Όλα αυτά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κάποια χρόνια πίσω».

Ακόμη, η Ζήνα Κουτσελίνη τόνισε: «Να μην τα ξεχνάμε αυτά και η κυρία Συνατσάκη νομίζω ότι δεν είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή, γιατί δεν ξέρω και αν της έγινε κάποια πρόταση για να είναι στην τηλεόραση. Ελπίζω στο μέλλον να της γίνουν πολλές προτάσεις και να είναι στην τηλεόραση. Δεν μου αρέσει όταν κάθομαι στο τάμπλετ, στο καναπέ μου και σχολιάζω τα πάντα, να ξεχνάω τα πράγματα που διέπραξα εγώ. Τώρα θα μου πεις ότι ήταν μικρή σε ηλικία τότε, εννέα χρόνια πίσω, θα το δεχτώ, θα το αφουγκραστώ και θα το αποδεχτώ εν μέρει».

Η απάντηση της Μαίρης Συνατσάκη
Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Μαίρη Συνατσάκη μετά τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη σε δημοσιογράφους ψυχαγωγικών εκπομπών. Μίλησε στο «Πρωινό», λέγοντας σε ρεπόρτερ της εκπομπής ότι εξεπλάγην.

«Επειδή ευτυχώς υπάρχει το απόσπασμα της συγκεκριμένης στιγμής, είναι φανερό ότι δεν βρίζω το παιδί κανενός ανθρώπου. Ο τρόπος που διαβάζω το απόσπασμα είναι πράγματι εκνευριστικός. Έχω μια υπερβολή και μια "τηλεοπτικίλα" εκείνης της εποχής» είπε η Μαίρη Συνατσάκη, μεταξύ άλλων.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxade2f3i8ax)


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Καθιερώνεται επιστολική ψήφος από την Ελλάδα και το εξωτερικό - Θα ισχύσει από τις ευρωεκλογές

Το Βρετανικό Μουσείο «αδειάζει» τον Ρίσι Σούνακ στέλνοντας σπάνιο ελληνικό αγγείο στο Μουσείο της Ακρόπολης

«Μαύρες» ημέρες από μποτιλιάρισμα: Το σύνδρομο που ήρθε και στην Αθήνα - Τι θα γίνει μέχρι τις γιορτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης