Περικλής Κονδυλάτος: Η Δανάη Μπάρκα με έβρισε και μίλησε αρνητικά και για τη δουλειά μου

Περικλής Κονδυλάτος: Η Δανάη Μπάρκα με έβρισε και μίλησε αρνητικά και για τη δουλειά μου

«Είχα την ευγένεια και το ψυχικό μεγαλείο να πω συγγνώμη» είπε για την παρουσιάστρια και τα σχόλιά του για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά

periklis-kondilatos__2_
Ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για τις γυναίκες με τα παραπάνω κιλά.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2» και αναφέρθηκε επιπλέον, στη «διαμάχη» που είχε ξεσπάσει με τη Δανάη Μπάρκα.

«Η τοποθέτησή μου ήταν αισθητική, αλλά πρωτίσως, είπα το εξής, με το οποίο δεν ασχολήθηκε κανείς: Ότι από το σημείο που σαν κοινωνία είχαμε πρόβλημα συμπερίληψης και είχαμε κοινωνικές ομάδες, όπως οι γκέι, οι αλλοδαποί, υπερφάγοι κλπ, που τους θεωρούσαμε ότι δεν πρέπει να είναι στην κοινωνία, πήγαμε στο άλλο άκρο και προβάλλουμε μόνο αυτό. Η αλήθεια και το σωστό είναι στη μέση. Να υπάρχει συμπερίληψη όλων των ανθρώπων, όλοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx9nvzt8bzg9)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που είπα είναι ότι στην προσπάθειά μας να φέρουμε την ισότητα, περάσαμε στο άλλο άκρο και βγάζουμε αυτά που κάποτε ήταν εκτός, ως πρότυπα. Εγώ σε μια εκπομπή που βγήκα, είχα πει ότι είχα πρόβλημα με τα κιλά και χρειάστηκε να χειρουργηθώ. Τι θα έπρεπε η μητέρα μου να μου πει τότε; Να ανοίξω να δω τη Δανάη Μπάρκα; Αναφέρομαι τώρα σε ένα πρόσωπο που με έβρισε και μίλησε αρνητικά και για τη δουλειά μου».

Τέλος, ζήτησε συγγνώμη από την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη». «Συγγνώμη Δανάη. Είπα συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον, αυτό είπα. Είχα την ευγένεια και το ψυχικό μεγαλείο να το πω», είπε μετά από παρότρυνση του Βασίλη Ζούλια να απολογηθεί και να βάλει μια τελεία στο θέμα.



Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια δικαστική διαμάχη με εμφύλιο των αδελφών στα «Μάρμαρα Παυλίδη» για 600 εκατ. ευρώ

«Από ποιο κόμμα είσαι φίλε;»: Δείτε την αμήχανη συνάντηση Κασσελάκη με Snik - Κανείς δεν ήξερε τον άλλο

Πώς ο Ελληνικός Στρατός έφτασε 60 χιλιόμετρα έξω από την Άγκυρα (22 Αυγούστου/ 4 Σεπτεμβρίου 1921)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης