Κονδυλάτος: Αν η κυρία Μπάρκα νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους, να μας δείξει πού την ψήφισαν ως αντιπρόσωπο

Κονδυλάτος: Αν η κυρία Μπάρκα νομίζει ότι αντιπροσωπεύει κάποιους, να μας δείξει πού την ψήφισαν ως αντιπρόσωπο

Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό, δήλωσε

kondylatos_mparka873
Συνεχίζεται η κόντρα του Περικλή Κονδυλάτου με όσους αντέδρασαν έντονα σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για τις υπέρβαρες γυναίκες.

Μία από τις παρουσιάστριες που του απάντησαν, είναι και η Δανάη Μπάρκα, για την οποία ο σχεδιαστής κοσμημάτων ρωτήθηκε από ρεπόρτερ, που τον συνάντησαν σε εκδήλωση

«Εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν, ήταν μία παρεξήγηση όλο αυτό ίσως με τον τρόπο που το είπα. Σίγουρα δεν ήθελα να συμβεί όλο αυτό» είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwqoqaxh8mdd)

Ο ίδιος συνέχισε, λέγοντας για τη Δανάη Μπάρκα: «Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, μου είναι συμπαθής γενικότερα αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει και να μιλήσει για μία μερίδα ανθρώπων. Αν νομίζει η κυρία Μπάρκα ότι αντιπροσωπεύει κάποιους ανθρώπους, τότε να βγει να μας δείξει πού την ψήφισαν ως αντιπρόσωπό τους, σε ποιο σωματείο, για να ξέρουμε για ποιους μιλάει».

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: «Φόρεσε ένα προκλητικό ρούχο την Παρασκευή στην εκπομπή της και το είδε και μόνη της ότι δεν ήταν ωραίο – άσχετα με τα κιλά της – και το σκέπασε μετά και η ίδια. Αυτά θίγουν τον ίδιο που τα κάνει. Επίσης, δεν με κάλεσαν σε αυτή την εκπομπή – και σε άλλες – πριν αποφασίσουν να με δικάσουν για να πω τη γνώμη μου. Εμένα δεν με πληρώνει κανένας για να πουλάω λαϊκισμό. Μια χαρά πηγαίνουν τα κοσμήματά μου».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ


Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Ένοπλος Τούρκος κρατά όμηρο το παιδί του - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης