Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ραμόνα Βλαντή το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, καθώς βρέθηκε σε βραδινή εκδήλωση.
Η νικήτρια του πρώτου «My Style Rocks» ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα κοινωνικά δίκτυα από ψεύτικα προφίλ.
Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω κάνει ψεύτικα προφίλ μπλοκ τα οποία μιλάγανε πάρα πολύ άσχημα για την καταγωγή μου, το επίπεδό μου. Ειδικά για την καταγωγή μου δεν θέλω κανένα σχόλιο».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.