Καρντάσιαν-Τζένερ: Αγνώριστες σε παλιά φωτογραφία που αναδημοσίευσε η Κάιλι

Καρντάσιαν-Τζένερ: Αγνώριστες σε παλιά φωτογραφία που αναδημοσίευσε η Κάιλι

Από οικογενειακό δείπνο πριν πολλά χρόνια για την Ημέρα των Ευχαριστιών

karntasian_tzener332
Ένα παλιό στιγμιότυπο των Καρντάσιαν με τις Τζένερ, από την Ημέρα των Ευχαριστιών πριν πολλά χρόνια δημοσίευσε ένα προφίλ στο Instagram.

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε η Κάιλι Τζένερ μέσα από τα Stories της, δείχνοντας στους εκατομμύρια φαν της, πώς έμοιαζε τόσο η ίδια, όσο και τα αδέρφια της, πριν από χρόνια και πολλές πλαστικές επεμβάσεις.`


Στο στιγμιότυπο ποζάρουν, ο Ρομπ, η Κιμ, η Κλόε και η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τις μικρές τότε αδερφές του, Κένταλ και Κάιλι Τζένερ. Όλοι φορούν μαύρα ρούχα πιθανότατα την ώρα του οικογενειακού δείπνου τους για την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Δείτε τη φωτογραφία

Αν και για αρκετά χρόνια η Κάιλι Τζένερ δεν παραδεχόταν ότι έχει κάνει «πολλές πλαστικές» αρνούμενη επίμονα την επέμβαση στο στήθος, πρόσφατα παραδέχτηκε ότι δεν ισχύει. Στο ριάλιτι που δείχνουν τη ζωή τους, η διάσημη τηλεπερσόνα κι επιχειρηματίας της οικογένειας Καρντάσιαν είχε μία συζήτηση με την κολλητή της φίλη, Στέισι Καρανικολάου κατά τη διάρκεια του τελευταίου επεισοδίου του ριάλιτι «Kardashians» κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις πλαστικές που έχει κάνει.

Η κουβέντα ξεκίνησε από την απόφαση που είχε πάρει στα 19 της χρόνια να προσθέσει εμφυτεύματα στήθους και την οποία έχει πλέον, μετανιώσει.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δεν θα ήθελε η κόρη της να ακολουθήσει τα βήματά της και να κάνει πλαστικές επεμβάσεις σε τόσο νεαρή ηλικία.

«Έχω μια κόρη και προφανώς, θα ήμουν πληγωμένη αν ήθελε να φτιάξει το σώμα της στα 19 της», είπε η Κάιλι Τζένερ.

«Είναι το πιο όμορφο πράγμα που είχα ποτέ. Θέλω να είμαι η καλύτερη μαμά και το καλύτερο παράδειγμα για εκείνη. Και θα ήθελα πολύ να μπορούσα να είμαι εκείνη και να τα κάνω όλα διαφορετικά. Δεν θα άγγιζα τίποτα πάνω μου» εξήγησε στη συνέχεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Οι πρώτες εικόνες των ομήρων της Χαμάς που απελευθερώθηκαν - Χαιρετούν μέσα από τα ασθενοφόρα

Δίκη για Μάτι: «Ήταν μια τρελή μέρα, εκφράζω τη θλίψη μου στους συγγενείς» είπε ο Τερζούδης στην απολογία του

Αεροπλάνο προκάλεσε... μποτιλιάρισμα στην Αττική Οδό - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης