Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δεν θέλω να νομίζουν τα παιδιά μου ότι είναι επάγγελμα το να είσαι παίκτης ριάλιτι

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Δεν θέλω να νομίζουν τα παιδιά μου ότι είναι επάγγελμα το να είσαι παίκτης ριάλιτι

«Λόγω των παιδιών μου, είπα όχι σε πολλά πράγματα και είπα ναι σε πράγματα που δεν θα τα έκανα, αλλά τα έκανα τελικά» αναφέρει

leonidas_kalfagiannis
Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην άρνησή του να συμμετάσχει στο Survivor, παρά τη δελεαστική πρόταση που του έγινε.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, εξήγησε πως ο λόγος που αποφάσισε να μη μπει στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν τα παιδιά του.

«Δεν πήγα στο Survivor, γιατί σκέφτηκα τα παιδιά μου. Δεν θεωρώ ότι είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να υπάρξω σε ένα τέτοιο πρόγραμμα και να το υποστηρίξω στον βαθμό πυο χρειάζεται. Μπορώ να το κάνω, όταν γνωρίζω τις προθέσεις και τις διαθέσεις του άλλου. Όταν θα πούμε για τα παιδιά μας δηλαδή και δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε, γαιατί τα παιδιά μου δεν είναι αντικείμενά μου, είναι το στολίδι μου. Με κάποιον τρόπο, πρέπει να τα διαφυλάξουμε μέχρι ένα σημείο. Σε μια τέτοια εποχή με τέτοιες κοινωνικές αλλαγές και αναταραχές ψυχικές, πνευματικές και πολιτιστικές», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpnkqkll1gsx)

Όσο για το αν δελεάστηκε από το ποσό που του προτάθηκε από την παραγωγή, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν σίγουρα δέλεαρ. Ήταν υπέρ-δέλεαρ. Αλλά δεν μπορούσα να μπω στη διαδικασία από τη στιγμή που θα με έβλεπαν τα παιδιά μου και θα πίστευαν πως το να πηγαίνεις σε ένα ριάλιτι είναι ένα είδος επαγγέλματος. Όχι, δεν είναι επάγγελμα να είσαι παίκτης ριάλιτι. Δεν μου ακούγεται υγιές να ακούω από μικρά παιδιά ότι θέλουν να πάνε στο Survivor, όταν τα ρωτάω τι θέλουν να γίνουν, όταν μεγαλώσουν».

Τέλος, παραδέχτηκε πως υπό άλλες συνθήκες, ίσως το σκεφτόταν διαφορετικά. «Λόγω των παιδιών μου, είπα όχι σε πολλά πράγματα και είπα ναι σε πράγματα που δεν θα τα έκανα, αλλά τα έκανα τελικά», είπε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα

Σήμερα η απολογία του Φιλιππίδη για τον βιασμό και τις δυο απόπειρες βιασμού – Τι θα υποστηρίξει

Χαλάει από σήμερα ο καιρός με βροχές και... ζέστη - Πέφτει από αύριο η θερμοκρασία

Σεισμός 3,8 Ρίχτερ στην Κρήτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης