Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: Δεν αποκαλύψαμε τη σχέση μας στην αρχή, γιατί θέλαμε να την προστατεύσουμε

Αναστασία Παντούση για Ιωάννη Παπαζήση: Δεν αποκαλύψαμε τη σχέση μας στην αρχή, γιατί θέλαμε να την προστατεύσουμε

Δεν είμαστε από εκείνους που προσέχουν πού πάνε για να μην τους δουν, συνέχισε

pantoysi_papazisis
Η Αναστασία Παντούση έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Ναυάγιο», όπου πρωταγωνιστεί, αλλά και στη γνωριμία της με τον Ιωάννη Παπαζήση.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» κι ανέφερε αρχικά, ότι όταν συμπρωταγωνιστούσε με τον σύντροφό της στο «Κόκκινο Ποτάμι» τον Ιούλιο του 2019, δεν ήξερε ότι θα έβρισκε τον έρωτα στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς ένιωσε όταν έγινε γνωστή η σχέση τους. «Δεν ξέρω αν ήταν ανακούφιση, αλλά σίγουρα αισθάνομαι πιο καλά. Ένιωθα άνετα, όταν μίλησα για αυτό στην περσινή μου συνέντευξη. Δεν υπάρχει λόγος να κρύψω τον δεσμό μας. Είναι κάτι που συμβαίνει. Δεν κρυφτήκαμε ποτέ, αλλά δεν το αποκαλύψαμε τον πρώτο καιρό, γιατί θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς τους δύο και κατ' επέκταση τη σχέση μας. Δεν είμαστε από εκείνους που προσέχουν πού πάνε για να μην τους δουν», είπε.
anastasia_pantousi__1_

Πρόσθεσε επίσης: «Τα θεωρούμε υπερβολικά όλα αυτά. Πάμε παντού και κάνουμε ό,τι μας ευχαριστεί. Επίσης, το είπαμε μια φορά και πλέον, δεν υπάρχει όλη αυτή η αμηχανία όταν μας ρωτάνε. Από εκεί και πέρα, δεν μου είναι ευχάριστο να μιλάω συνεχώς για αυτό».

Όσο για το αν είναι εύκολο να είναι δύο ηθοποιοί μαζί, ανέφερε: «Σίγουρα δεν είναι ξεκούραστο. Μη νομίζεις όμως, ότι είμαστε συνέχεια μαζί. Λείπουμε και οι δύο πολλές ώρες από το σπίτι για γυρίσματα και θέατρο, οπότε δεν έχουμε προλάβει να νιώσουμε τη δυσκολία. Σίγουρα ακούω τη γνώμη του ή κάποια συμβουλή του και αντίστοιχα εκείνος, αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που μιλάνε στο σπίτι πολύ για τη δουλειά. Έχουμε ανάγκη την αποφόρτιση».

Φωτογραφίες: NDPPHOTO


Ειδήσεις σήμερα:

Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε όταν την παρέσυρε το λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη


Ποια είναι η τηλεοπτική σειρά που προκάλεσε υστερία και μετατραυματικές διαταραχές


Φρίκη στη Ρωσία: Ιερέας σκότωσε και αποκεφάλισε τη σύζυγό του μπροστά στην 8χρονη κόρη τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης