Φαίδρα Παπανδρέου: Η πασαρέλα της στα MadWalk - Δείτε βίντεο

Φαίδρα Παπανδρέου: Η πασαρέλα της στα MadWalk - Δείτε βίντεο

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου με δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη, περπάτησε στην πασαρέλα του μουσικού σόου μόδας

faidra_papandreou389
Ολοκληρώθηκαν τα MadWalk 2023, το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου με τραγουδιστές, ηθοποιούς, ανθρώπους της μόδας και παρουσιαστές να δίνουν το «παρών».

Στην πασαρέλα για τη Σίλια Κριθαριώτη, περπάτησε, μεταξύ άλλων και η Φαίδρα Παπανδρέου.

Φορώντας ένα μίνι φόρεμα και επίσης μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες, η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου περπάτησε στην πασαρέλα για τα ρούχα της σχεδιάστριας, με την οποία είχε συνεργαστεί και για τα περσινά MadWalk.

Δείτε βίντεο με την πασαρέλα της

Η 18χρονη κόρη του Νίκου Παπανδρέου και της Αλεξίας Κληρονόμου, αν και ακολουθεί πλέον την καριέρα ενός μοντέλου, επιθυμεί να σπουδάσει Ψυχολογία, με έμφαση στην ανάλυση της προσωπικότητας ενός εγκληματία.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο «ΘΕΜΑ» και τον Θάνο Μακρογαμβράκη, η Φαίδρα Παπανδρέου είχε πει τον Ιανουάριο του 2022: «Μου έχει γίνει ανεπίσημη πρόταση για δουλειά στο εξωτερικό, αλλά οι γονείς μου δεν συμφωνούν. Και εγώ όμως πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ από τόσο μικρή ηλικία». Σε άλλο σημείο, είχε αναφέρει: «Τα πρώτα άτομα στα οποία απευθύνομαι όταν έχω θέματα που με απασχολούν είναι οι γονείς μου. Είναι ελεύθεροι σε νοοτροπία και δεν με καταπιέζουν. Πολλές φορές δεν είναι μόνο γονείς, αλλά και οι καλύτεροί μου φίλοι».

Τέλος, η Φαίδρα Παπανδρέου είχε δηλώσει: «Δεν νομίζω ότι η πολιτική είναι για μένα» και ξεκαθάρισε, ότι τιμά και σέβεται μεν το όνομα της οικογένειας, αλλά δεν θέλει να το εκμεταλλεύεται.


Ειδήσεις σήμερα:

Αντιδράσεις μετά τον ισχυρισμό του Ντμίτρι Πεσκόφ ότι η 25χρονη κόρη του ζούσε... σπαρτιάτικα στο Παρίσι

Έκτακτο δελτίο για επιδείνωση καιρού από αύριο προαναγγέλλει ο Κολυδάς - Δεύτερη κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο βλέπει ο Αρναούτογλου

48χρονα αδέλφια οι δράστες του ξυλοδαρμού γονέα έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλαμάτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης