Κάιλι Τζένερ: «Εφιάλτης» για τους εργολάβους σε νέα βίλα που φτιάχνει - Απαιτεί πίστες καρτ και πισίνες που δεν χωράνε

Κάιλι Τζένερ: «Εφιάλτης» για τους εργολάβους σε νέα βίλα που φτιάχνει - Απαιτεί πίστες καρτ και πισίνες που δεν χωράνε

Δεν δέχεται το «όχι» για απάντηση και δεν σταματά να το παίζει αφεντικό, λέει πηγή 

kaili_tzener49
Η Κάιλι Τζένερ δεν είναι μια γλυκιά διασημότητα και τα παράπονα των εργολάβων που έχουν αναλάβει το νέο σπίτι της, είναι η απόδειξη αυτού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διάσημη τηλεπερσόνα είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική πελάτισσα και δεν σταματά «να το παίζει αφεντικό», όταν πρόκειται για την κατασκευή της βίλας της.

Η 26χρονη φέρεται να είναι ένας «εφιάλτης» για τους εργολάβους που εργάζονται στην τεράστια έπαυλή της στο Hidden Hills της Καλιφόρνια, όπως διέρρευσε πρόσφατα μια πηγή, σύμφωνα με την οποία:

«Είναι σύνηθες για τους ιδιοκτήτες σπιτιού να αλλάζουν γνώμη για τα πράγματα κατά τη διάρκεια της κατασκευής, αλλά η Κάιλι το κάνει συνεχώς, ζητάει πράγματα που θα προκαλέσουν σοβαρές καθυστερήσεις ή πιθανότατα δεν θα περάσουν ποτέ τον έλεγχο».

Παράδειγμα των «τρελών» απαιτήσεών της, είναι η επιμονή της να ενσωματωθεί στη μεζονέτα «η νέα εσωτερική πίστα καρτ που αποφάσισε ότι θέλει να εγκαταστήσει για τα παιδιά της».

Ζήτησε ακόμη, μια πιο μεγάλη πισίνα από αυτή που έχει σήμερα, ωστόσο, οι αρμόδιοι την ενημέρωσαν ότι αυτό ήταν αδύνατο, επειδή η έκταση των πέντε στρεμμάτων της ιδιοκτησίας της, δεν χωρά κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όμως, η Τζένερ όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε για το κώλυμα που εμποδίζει την εγκατάσταση της πισίνας, αλλά απαίτησε από τους εργολάβους «να βρουν έναν τρόπο να το κάνουν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης