Αντίνοος Αλμπάνης: Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει, μάλλον δεν το θέλω πολύ

Αντίνοος Αλμπάνης: Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει, μάλλον δεν το θέλω πολύ

«Γιατί είναι τόσο τεράστια ευθύνη που δεν είμαι στη φάση της ζωής μου να κάνω στην άκρη το εγώ μου» δήλωσε ο ηθοποιός

adinoos_albanis
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για την υποκριτική αλλά και την άποψή του για τα παιδιά, στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Αρχικά, αποκάλυψε: «Νομίζω πως αν ήθελα να έχω παιδάκι θα το είχα κάνει ή θα έβρισκα τον τρόπο να το κάνω. Μάλλον δεν το θέλω πολύ γιατί είναι τόσο τεράστια ευθύνη που δεν είμαι στη φάση της ζωής μου να κάνω στην άκρη το εγώ μου και να αφοσιωθώ στο παιδί. Έκανα ένα πολύ ωραίο crash test με το σκυλί μου - που δεν τα συγκρίνω σε καμία περίπτωση αλλά και πάλι έχεις την ευθύνη του και πρέπει να το φροντίζεις και να το προστατεύεις να ζει καλά - και τα πήγα καλά. Αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω αυτή την ευθύνη με την ευθύνη ενός παιδιού. Δεν ξέρω, θα δείξει. Φοβάμαι για μένα, και αν δεν; Τι θα κάνω μετά; Θα του ζητάω το συγγνώμη του παιδιού μέχρι να…».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx059hcwsaw1)

Σχετικά με τη δουλειά του ανέφερε: «Η δουλειά μου έχει τον μοναδικό ρόλο και με στεναχωρεί αυτό. Άκουσα μια συνέντευξη της Μαρίας Κάλλας που έλεγε ότι ήθελε να γίνει μητέρα αλλά την πίεσαν να γίνει αυτό που είναι. Και σκεφτόμουν τη δική μου ζωή που την έχω φορτώσει με πολλές δουλειές και όχι πάντα από επιλογή. Εγώ τη φτιάχνω τη ζωή μου και κάτι πρέπει να κάνω διαφορετικό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cx051bur0a61)

Και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένας σοβαρός κίνδυνος με εμάς που κάνουμε πιο δημιουργικά επαγγέλματα και δεν μας έσυρε κάποιος να τα κάνουμε, ξεγελιόμαστε γιατί δίνουμε πολύ από τη ζωή μας, από τη ψυχή μας και θεωρούμε ότι είναι η ζωή μας, αλλά δεν είναι. Άλλο η ζωή μας και άλλο η δουλειά μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: «Ναι» στον φράχτη - Δεν μπορώ να φανταστώ αποστάτες Αχτσιόγλου και την ομάδα της - Στο 17% ο πήχης στις ευρωεκλογές

Ο Τάιλερ «πυροβολεί» τον ΣΥΡΙΖΑ: Έχασε τόσες εκλογές, να ψάξουν να βρουν τι φταίει - Γι' αυτό ήρθε ο Στέφανος, θα κάνουμε το καλύτερο να γίνει πρωθυπουργός

Ο ισραηλινός στρατός βρήκε φρεάτιο τούνελ μέσα στο νοσοκομείο Αλ Σίφα και παγιδευμένο αυτοκίνητο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης